Prima pagină » Cultural » Ce spune Șerban Huidu despre scandalul de la Românii au talent: „Rareș nu este un motiv de laudă”

Ce spune Șerban Huidu despre scandalul de la Românii au talent: „Rareș nu este un motiv de laudă”

15 mai 2023, 09:51,
în Cultural

Rareș Prisacariu este câștigătorul sezonului 13 Românii au talent, însă acest lucru a stârnit o mulțime de controverse în rândul fanilor emisiunii. Șerban Huidu a intervenit în acest scandal și a comentat anumite aspecte ale situației.

Ultimul sezon al îndrăgitei emisiuni Românii au talent a fost câștigat de Rareș, un băiețel de numai 7 ani. Acesta a reușit să impresioneze publicul și să intre în posesia marelui premiu, în valoare de 120.000 de euro. Copilul care a făcut furori pe micile ecrane provine din Botoșani și spune că este pasionat de actorie.

Totuși, la finalul concursului de talente, o întreagă serie de controverse au făcut înconjurul internetului, foarte mult persoane afirmând că Rareș Prisacariu nu merita să fie marele câștigător.

Ce spune Șerban Huidu despre scandalul de la Românii au talent

În contextul acestui scandal, Șerban Huidu a comentat situația, punând accent pe faptul că acest lucru nu este firesc pentru un copil de 7 ani. Mai mult, prezentatorul de la Cronica Cârcotașilor spune că, de cele mai multe ori, astfel de copii-minune apar din visele nereușite ale părinților.

„Povestea începe acum câteva săptămâni cu Rareș. Un băiețel din Botoșani a recitat la Virgil Ianțu în emisiune, niște versuri din Eminescu. Toată lumea a explodat spunând că ce nemaipomenit e puștiul. Și da, are putere de memorare si o mimica excelentă. Dar e un copil oameni buni.

E un copil de nici 7 ani expus la o televiziune, în mii de articole etc. Rareș nu este un motiv de laudă. Este expresia neputinței noastre de a ne găsi adevărați lideri nepopuliști cu carismă și convingători. Nu un băiețel care și-a sacrificat copilăria învățând versuri patriotice reprezintă viitorul. Nici încercarea jalnică de a îl exploata. Viitorul îl reprezintă puterea tinerilor de a discerne, puterea liberului arbitru, puterea unui sistem de valori care să îi facă oameni buni și mai ales corecți.

Asta nu se învață pe dinafară peste noapte, memorând și recitând niște versuri pe care nici nu le înțelege un copil de 7 ani. M-am uitat atent la toate înregistrările. La 7 ani sa citești 200 de cărți și să le memorezi? E un talent, dar exploatarea lui și moartea copilăriei sunt de condamnat. Și știți ce e grav? În toate articolele apărute după emisiune, nu am găsit măcar unul să spună asta”, a scris prezentatorul pe serbanhuidu.ro.

Șerban Huidu consideră că Rareș Prisacariu este supus unei forme de presiune

Celebrul om de televiziune consideră că Rareș Prisacariu este supus unei forme de presiune, care trebuie să „înceteze”, spune el. Prezentatorul Tv scoate în evidență faptul că băiețelul în vârstă de doar 7 ani nu trebuie să desfășoare asemenea activități de la o vârstă atât de fragedă. Pe de altă parte, „cârcotașul” a vorbit și despre îndatoririle părinților.

„În concluzie: performanța în orice domeniu vine la pachet cu sacrificii. De la gimnastică la matematică, de la înot la fizică cuantică. Mi se pare îngrozitor însă, ca nimeni să nu realizeze că zâmbetul sincer al unui copil cu adevărat fericit nu se compară cu nimic. E unul dintre cele mai frumoase lucruri ce ni se pot întâmpla în viață.

Din păcate, asupra multor copii se revarsă frustrările si neîmplinirile părinților. Cred sincer că această formă de presiune trebuie să înceteze. Și cred că datoria părinților este tocmai aceea de a îndruma, asculta, încuraja copilul. Sistemul de valori de care vorbeam nu poate sa apară peste noapte. El are nevoie de timp, înțelegere, înțelepciune si dragoste pentru a se naște”, a mai scris Șerban Huidu.

Comentarii
  • Nuuu, el trebuia sa ia premiul cel mare la Romanii au talent !, paci cine a mai omorit 3 oameni asa cu talent de nesimtire , ignoranta si tupeu si sa nu vada o secunda de puscarie ? ba sa mai apara si in continuare la televizor cu bascalii si alte glume rasuflate

  • Nuuu, el trebuia sa ia premiul cel mare la Romanii au talent !, paci cine a mai omorit 3 oameni asa cu talent de nesimtire , ignoranta si tupeu si sa nu vada o secunda de puscarie ? ba sa mai apara si in continuare la televizor cu bascalii si alte glume rasuflate

  • Huidu sa l pupi în cursul pe acest copil.Tu care ai luat atâtea vieți și ai adus durere in atâtea familii,te mai bagi și în viata unui copil? FELICITARI COPILULUI SI TIE HUUU!

  • te rizi ca un prost ce esti.

  • Un dobitoc invidios pe un copil de 7 ani. Copiii tăi Huidule sunt in stare de asa ceva? Dar tu? Când va ajunge la varsta ta să-i pupi mâinile si sa mulțumești cerului ca mai sunt și copii de valoarea asta care vor putea să ne reprezinte in lume… Așa că vorba Ancăi..,, marș mă „

  • Un dobitoc invidios pe un copil de 7 ani. Copiii tăi Huidule sunt in stare de asa ceva? Dar tu? Când va ajunge la varsta ta să-i pupi mâinile si sa mulțumești cerului ca mai sunt și copii de valoarea asta care vor putea să ne reprezinte in lume… Așa că vorba Ancăi..,, marș mă „

  • Esti un mare dobitoc Huidule și pe deasupra și invidios..

  • Parca are niste dinti lipsa de la accident,si este si mai umflat,asta de la nesimtire,dupa accident.Ar trebui sa-si vada de barna lui…

  • Un caracter mizerabil !

  • Șerban huidu ești un criminal apărea ta este egalan cu zero

  • Si acesta e un dobitoc care a omorat trei oameni mai sta inca pe scena ca asa e pe la noi cu legile a celor corupti de judecatori care l-au lasat free…logoreic si expirat e mult.

  • RUSINE, Huidu!

  • Ești 0 zero .........

    Vai de capul tau nu sti să respecți o linie continuie .? Pa ,,!
    T

  • Petru Mirel Grajdeanu
    E deranj mare, moncher!
    Deranj mare la toti progresistii si neomarxistii…

    Nu inzestrarea copilului ii deranjeaza, nu faptul ca el ar fi aratat doar o memorie foarte buna( si aici este distorsionat adevarul, nu a fost numai memorie, pustiul a avut niste raspunsuri de mare maturitate si intelepciune), ci faptul ca tematica discursului sau este una contrara „indicatiilor” aberant-abjecte, venite de la globalistii/leftistii care vor( si se chinuie disperati, de ceva vreme) sa le impuna cu orice pret…

    Mai mult decat atat, faptul ca atata lume s-a recunoscut in aspiratiile si chiar persoana lui Rares, atesta faptul ca romanii au acel bun simt si acea intelepciune care deranjeaza si mai mult pe satanisti… Ca sceleratii care vor sa impuna niste conceptii nu numai nenaturale ci chiar nestiintifice( si viitorul va arata asta cat se poate de clar), si vor sa faca asta prin viclenie, incercand sa PROSTEASCA pe oameni, isi dau seama ca NU LE MERGE!

    Au reusit sa prosteasca o mana de copchii pe care i-au quasi-imbecilizat cu flatulentele lor neomarxiste vehiculate in mainstream media si pe canalele de net subordonate lor, copchii( desi unii au si varsta de pensie, mintea tot infantila le-a ramas) care le canta tamp in struna, precum o flasneta dereglata…
    Dar marea majoritate a oamenilor se pastreaza neatinsa de scarnaviile lor gretoase… Mai mult, alegerea lui Rares este un sui generis PROTEST al celor cu bun simt impotriva neterminatilor raliati la ideologia neomarxista…

    De aceea apar tot felul de trepadusi, chipurile formatori de opinie, unii aflati in solda leftistilor, altii fara solda, doar „idioti utili”, care vin acum, ori cu insinuari viclene dar usor de reperat ca fiind cretine, ori cu intrari mai mult sau mai putin „la rupere”( si mai cretine), doar-doar or mai schimba ceva… Aia de ii conduc sunt disperati…

    Abraham Lincoln ar fi spus:
    „Poti sa prostesti o parte din oameni tot timpul, poti sa prostesti toti oamenii o bucata de timp, dar nu o sa poti niciodata sa prostesti toti oamenii tot timpul…”

    Dupa cum spuneam la inceput:
    E deranj mare, moncher, la toti progresistii/leftistii/neomarxistii…
    Deranj spuneam?
    Nu! TURBARE de-a dreptul!
    Alo, Ecarisajul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *