Prima pagină » Cultural » Ce spune Șerban Huidu despre Irinel Columbeanu.”Daca nu aș cunoaște adevărul, mai că mi s-ar umezi ochii”

Ce spune Șerban Huidu despre Irinel Columbeanu.”Daca nu aș cunoaște adevărul, mai că mi s-ar umezi ochii”

30 oct. 2023, 08:26, 2 ,
în Cultural

Șerban Huidu a avut o reacție puternică la adresa lui Irinel Columbeanu, după ce acesta a ajuns într-o situație dificilă. După ce a pierdut vila de la Izvorani și afacerile, Irinel Columbeanu este nevoit să locuiască la un azil, și acum așteaptă ca prietenii săi să-i vină în ajutor.

Odată ce această informație a devenit cunoscută, mulți oameni și-au exprimat opiniile despre viața lui Irinel Columbeanu, dar acum Șerban Huidu o face în mod clar și direct, criticându-l pe fostul milionar.

Ce spune Șerban Huidu despre Irinel Columbeanu

El afirmă că îl cunoaște pe fostul soț al Monicăi Gabor de peste două decenii, în timpul în care se prezenta public ca un reprezentant al celor bogați, ignorând orice problemă sau acțiune care ar putea duce la prăbușirea sa.

Și acum, conform lui Huidu , lipsa de organizare, de măsură și de efort l-au adus în pragul sărăciei.

Un aspect care ar fi putut fi anticipat încă de atunci, având în vedere stilul de viață pe care Irinel Columbeanu l-a avut în tinerețe.

„În ultimul timp am ajuns să fiu asaltat din toate părțile, din toate mediile, de ideea asta prostească, de-a dreptul tâmpă, că Virinel Columbeanu săracul a ajuns cum a ajuns. Și ce șmecher era el. Pe net, la radio, la tv, în ziarele care încă se mai printează pe hârtie, ne este prezentată „adevarata” dramă a „latifundiarului” de la Izvorani. Băi și nimeni nu spune nimic.

Lasă ca spun eu. Sunt obișnuit să am frigiderul plin. Să purcedem. A rămas săracu’ și fără bani și fără palat și fără femei. Daca nu aș cunoaște adevărul mai că mi s-ar umezi ochii. L-am cunoscut pe Virinel la începutul anilor 2000. Eu eram chemat la masa bogaților, probabil să fiu impresionat de ce lume e acolo. Impresionat am fost, dar în sens negativ.

Interesant este că, încă de pe atunci, Virinel Columbeanu părea un nene bătrân. Și era mai tânăr decât sunt eu azi. A venit cuminte în ținuta lui Yamamoto; cu Anna Lesko din dotare care avea un cap peste el. Și atunci mi-am zis „ia uite și la nenea ăsta, chiar crede ca e pe bune ce trăiește”. Mai târziu, aceiași obsesie îl făcea să defileze la televizor, la unul dintre primele reality show-uri de pe la noi. Și atunci era cu o fată cu 2 capete mai înaltă, și atunci se afișa ca reprezentantul celor bogați, fără griji și cu o putere de a trece plutind peste greutățile vieții. Realitatea poate fi ascunsă o perioadă, dar nu la nesfârșit. Aviz celor ce cred că tot ce zboară se mănâncă. Banii nu cresc în pom, munca e în general cea responsabilă pentru ei și, evident, norocul. Prezentarea lumii de azi, unde o mână de smecherași defilează cu traiul ăla bun, când în realitate ei sunt rupți în fund, e o regulă. Din păcate”, se arată într-o postare făcută de jurnalist.

Huidu spune că Irinel Columbeanu doar se lauda cu averea sa

În plus, Huidu afirmă că Irinel Columbeanu se lăuda cu averea sa, fără să depună niciun efort pentru a o obține.

Aceasta este greșeala pe care o subliniază fratele lui Vlad Huidu, afirmând că Irinel, cunoscut și ca Iri de către prietenii săi, s-a bucurat de succes într-o măsură, dar a uitat că banca îi va lua totul. Acest lucru s-a întâmplat în cele din urmă, conducându-l la faliment și pierderea prietenilor, casei, mașinii și, mai ales, a femeilor tinere și frumoase cu care obișnuia să se afișeze.

Prin urmare, trăiește acum o viață dificilă și plină de ghinion, pe care, conform spuselor lui Șerban Huidu, Irinel Columbeanu și-a creat-o cu propriile mâini acum mulți ani, fiind conștient, dar nepăsător în privința viitorului.

„Nea Virinel nu a muncit o oră pentru banii pe care i-a risipit atât de repede și nechibzuit. Tac’su a făcut rost de ei. Cum? Dumnezeu știe. Dar Columbeanu junior nu a făcut decât să cheltuiască. Și ce face o beizadea obișnuită cu luxul și cu femeile gonflabile, când sacul ajunge la fund? Cum ce? Se împrumută. Și băncile îi dau. Că doar e Columbeanu ăla șic de la televizor. Ce uită să vă spună băncile când vă dau împrumut e că ele vă dau cu o mână și vă iau cu 10. Virinel așa s-a ars. Și uite așa a ajuns la sapă de lemn și la statutul de Cenușăreasa. Când cașcavalul s-a terminat „prietenii” au plecat, femeile și-au luat zborul si „sărmanul” a rămas în salopeta Yamamoto cu ochii în soare, plângând după gloria pierdută. Glorie la care nu a avut nici o contribuție. Pot spune cu mâna pe inimă că cine sădește vânt culege furtună și ce își face omul cu mâna lui lucru manual se cheamă”, a conchis Șerban Huidu despre Irinel Columbeanu.

Comentarii
  • Dar tu mai Huidule când ai omorât doi oameni cu mașina ta de jme , ai primit ceva ?

  • A ramas un mancator...

    Nu a omorat 2 oameni, a omorat 3 dar nu se poate abtine de la a rade ca harbul de oala sparta, macar Irinel Columbeanu n-a omorat pe nimeni.
    Ba huidule ba, cum mai indraznesti sa te uiti de sus la altii ba, asta e tot ce esti tu in stare: sa te ridici pe varfuri ca sa te uiti de sus la altii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *