Prima pagină » Actualitate » Ce spune rezultatul necropsiei în cazul DJ Lalla, tânăra găsită moartă la Mamaia
Ce spune rezultatul necropsiei în cazul DJ Lalla, tânăra găsită moartă la Mamaia

Ce spune rezultatul necropsiei în cazul DJ Lalla, tânăra găsită moartă la Mamaia

29 sept. 2023, 20:20,
în Actualitate

Tânăra care a fost găsită moartă pe plajă, lângă apa mării, în staţiunea Mamaia, Laura Roşca (34 de ani), cunoscută în lumea muzicii ca DJ Lalla, şi-a pierdut viaţa prin înec – este rezultatul la care ar fi ajuns medicii legişti după efectuarea necropsiei, relatează Agerpres.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, ancheta este în derulare, fiind audiate mai multe persoane, inclusiv membri ai familiei acesteia.

În acest caz a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

Rude ale victimei au sosit vineri la Constanţa, pentru a lua şi transporta la Turda trupul tinerei, localitate de unde aceasta era.

Nu sunt suspiciuni că ar fi vorba de o crimă

În urma primelor verificări efectuate, anchetatorii spun că nu sunt suspiciuni că ar fi vorba de o crimă.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, pe 28 septembrie, în jurul orei 10,20, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe plajă, se află cadavrul unei persoane de sex feminin. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că aspectele sesizate se confirmă.

Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţă.

Conform Focus Press, Laura venise la mare în urmă cu trei zile, la un prieten care locuiește în Mamaia. Joi dimineață a plecat să vadă răsăritul pe plajă, dar nu s-a mai întors.

Ultima postare a Laurei Roşca

Cântăreaţă, DJ, MC şi creator de conţinut. Născută în Cluj, într-o familie de artişti. Artista a postat un videoclip cu hashtag-urile #depresie şi #osăfiemaibine. La începutul verii, într-o vacanţă în Italia, publica o imagine similară, cu hashtag-urile fiiputernică, continuă să mergi mai departe. Prietenii ei vorbesc despre un deces în familia Laurei, în urma căruia artista ar fi fost extrem de afectată.

Despre o tristeţe profundă vorbeşte şi tatăl cântăreţei.

Tatăl Laurei: „Ea acum o lună a avut o depresie, a fost internată. Dar în ultima perioadă se simţea bine. Era ok, relaxată, îşi făcea tratament. Am o prietenă psiholog, făcea şedinţe.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`