Prima pagină » Local » Ce spun reprezentanții AUR despre posibilele negocieri cu Diana Șoșoacă

Ce spun reprezentanții AUR despre posibilele negocieri cu Diana Șoșoacă

12 aug. 2024, 13:05,
în Local

Într-un comunicat de presă, partidul AUR vorbește despre posibilele negocieri cu Diana Șoșoacă despre o eventuală unificare a forțelor suveraniste. Reprezentanții formațiunii politice vorbesc despre faptul că europarlamentarul Diana Șoșoacă nu a dorit să poarte negocieri cu AUR și că din aceste considerente, demersul a fost doar un exercițiu de imagine:

” AUR a răspuns cu bună credință invitației de a avea discuții cu privire la unificarea forțelor suveraniste în speranța unui dialog adevărat. Însă, Diana Șoșoacă a dovedit că totul era doar un exercițiu de imagine. Aceasta nu a dorit un dialog, ci a vrut să se urce pe un segment important al populației țării noastre, cel suveranist, care nu are cum să fie reprezentat de aceasta. se arată în comunicat.

Delegația AUR nu a fost primită la discuțiile de la Casa Capșa

Prin refuzul de a primi delegația AUR la discuțiile de la Casa Capșa, prin amenințările că va chema Poliția pentru a da afară un deputat al Parlamentului României și un europarlamentar, aceasta ne-a demonstrat că mai presus de interesele românilor se află orgoliile și ambițiile personale. Într-un moment în care românii au nevoie de o forță politică suveranistă care să se lupte cu PSD și PNL, Diana Șoșoacă a ales să submineze orice efort de construire a unei platforme comune. spun reprezentanții AUR

AUR vrea să continue dialogul cu forțele suveraniste

AUR va continua dialogul cu forțele politice suveraniste, acele partide care merită să fie auzite și care împărtășesc dorința de a construi o Românie suverană, fără a fi deturnate de agende personale. În acest sens, invităm la discuții pe 27 și 28 august la Parlamentul României toate formațiunile politice suveraniste care chiar doresc unitate, în cadrul unui format agreat de toți participanții. Excludem continuarea oricăror discuții cu cei prezenți astăzi la farsa numită „consultări în crâșmă”. explică AUR

Tudor Ciuhodaru vorbește despre faptul că trebuie să fie găsit un numitor comun în toate partidele suveraniste pentru a exista un pol patriot care să lupte cu această guvernare care sărăcește românii:

Verdict final: doar AUR reprezintă curentul suveranist din România. Am vrut să putem dialoga cu toate partidele care declară acest lucru.
Noi am fost deschiși către toți care vor reconstrucția României așa cum am propus încă din luna martie. Din păcate azi ne-am lămurit. Restul reprezintă doar alte interse. Cine îi votează, votează doar păstrarea comasaților PSD-PNL. Megem mai departe pentru români și pentru România. Soluția sănătoasă este ca toți suveraniștii să sprijine candidatul George Simion care are programul cel mai bun pentru România. Toate formațiunile ar fi trebuit să înțeleagă că avem o singură țintă: îndepărtarea acestei guvernări care sărăcește românii și îndatorează România.  a conchis medicul Tudor Ciuhodaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *