Prima pagină » Cancan » Ce spune Ramona Olaru despre căsătorie. Iubita lui Cătălin Cazacu se grăbește să facă pasul cel mare

Ce spune Ramona Olaru despre căsătorie. Iubita lui Cătălin Cazacu se grăbește să facă pasul cel mare

24 feb. 2022, 12:26,
în Cancan

Frumoasa asistentă Ramona Olaru pare să fi luat deja decizia cu privire la căsătorie, ba chiar, mai mult, ea își dorește să devină mamă anul acesta. Vedeta de la matinalul Antenei 1 și Cătălin Cazacu au o relație din toamna anului trecut, dar se cunosc și sunt prieteni de patru ani. Astfel, cel mai probabil, cuplul va ajunge în fața Altarului în această vară.

Campionul la motociclism Cătălin Cazacu și assitenta TV Ramona Olaru formează un cuplu de la începutul toamnei anului 2021. Cu toate acestea, ei se cunosc și sunt buni prieteni de patru ani, pe când asistenta TV încă era căsătorită.

„Noi suntem din 2018 prieteni foarte buni, am petrecut enorm de mult timp împreună în toți anii ăștia. Suntem prieteni, asta e mișto la noi”, preciza Cătălin Cazacu spre sfârșitul anului trecut.

Ramona Olaru, vești despre căsătorie

Recent, în emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani”, Ramona a glumit: „Puneți mâna și învățați! Mie îmi dansați la nuntă, nu îmi stați la masă!”. Astfel, ea a transmis voalat că este pregătită deja să facă pasul cel mare, astfel că anul acesta ar urma să se căsătorească.

„Bineînțeles, eu sunt deschisă în continuare la căsătorie, la copii și la aceeași dragoste intensă. (…) Mă gândesc că deja am ajuns la o vârstă destul de înaintată, cred eu. Am 32 de ani, cred că ar fi momentul să fac un copil. Dacă s-ar putea cât mai curând. Sunt foarte pregătită pentru acest lucru”, a precizat Ramona Olaru.

Mai mult, iubita lui Cătălin Cazacu a declarat pentru TV Mania că ar avea în plan și un copil pentru anul acesta.

„Demult îmi doresc un copil, așa că poate în 2022 vine!”, a mai spus Ramona.

Ramona și Cătălin Cazacu au o relație frumoasă

Cu toate că formează un cuplu de jumătate de an, Cătălin pusese ochii pe Ramona încă din vremea în care asistenta TV era căsătorită. În 2018 însă, modelul s-a separat de fostul soț, Bogdan Olaru, după o relație de 5 ani și un mariaj de 3. La vremea aceea, Cătălin declara că îi pare rău că cei doi divorțează, însă este alături de Ramona Olaru și o iubește deoarece este o fată extraordinară. Iar la trei ani distanță, cei doi au ajuns să aibă o relație de iubire. În ceea ce privește planurile anunțate de Ramona Olaru, respectiv căsătorie și chiar copil, Cătălin este pe aceeași lungime de undă.

„2022 vine cu planuri bune. Nu am uitat că sunt sportiv de performanță și încerc să le îmbin și să mă reîntorc pe pistă și să recuceresc titlul de campion, pe care nu-l mai am de 2 ani și pe care l-am avut 17 ani de zile. Și, cine știe? Nu mai sunt burlac, ca anul trecut pe vremea asta, și s-ar putea să avem și o nuntă. Bine, asta dacă Ramona, care este aici lângă mine, acceptă”, a spus ;i Cătălin Cazacu într-o emisiune TV.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`