Prima pagină » Cancan » Ce spune Raluca Dumitru despre prietenia cu Viviana Sposub. Apar primele tensiuni la „Bravo, ai stil”

Ce spune Raluca Dumitru despre prietenia cu Viviana Sposub. Apar primele tensiuni la „Bravo, ai stil”

20 dec. 2021, 10:48,
BZI.ro, în Cancan

Raluca Dumitru a vorbit recent despre prietenia cu Viviana Sposub sau cel puțin cea mai rămas din relația pe care o avea cele două. Totul s-a întâmplat după ce iubita actorului George Burcea a nominalizat-o pentru eliminare. Astfel, odată cu acest demers au început să apară tensiuni între cele două frumoase brunete.

Este considerată una dintre cele mai frumoase asistente TV din România, însă puțină lume știe despre Raluca Dumitru că a copilărit într-un sat din județul Iași. Focoasa brunetă a crescut alături de bunicii ei din satul Glodenii Gândului, loc de care o leagă frumoase amintiri. Cu o frumoasă carieră în spate, Raluca a participat la cea mai îndrăgită emisiune de supraviețuire, iar acum face o figură frumoasă la „Bravo, ai stil”. Aici, chiar dacă părea că are o relație mai apropiată cu Viviana Sposub, de curând au apărut anumite tensiuni între cele două.

Raluca Dumitru, despre prietenia cu Viviana Sposub

Părea că între Raluca Dumitru și Viviana Sposub există o relație strânsă în competiția „Bravo, ai stil”, iar la un moment dat chiar au spus că sunt prietene. Mai mult, cele două concurente au avut o prietenie și în afara emisiunii, dar care pare că s-a terminat. Atât Raluca, cât și Viviana au admis faptul că nu au fost prietene, ci doar au relaționat mult mai bine decât cu restul fetelor din emisiune.

„Acest lucru nu pot să-l dezvălui, dacă o să vă uitați de miercuri până sâmbătă la «Bravo, ai stil», o să vedeți care o să fie relația mea cu Viviana, dacă mai suntem sau nu prietene”, a spus Raluca Dumitru, pe contul ei de Instagram.

Întrebată de un internaut dacă ea crede faptul că iubita actorului George Burcea ar fi profitat de prietenia ei, asistenta brunetă Raluca ține să spună că îi lasă pe susținătorii ei, dar și pe toți oamenii care urmăresc competiția să dea verdictul în această discuție.

„Sincer, eu nu mă așteptam ca Viviana să mă nominalizeze, am rămas la fel de surprinsă ca și voi, pentru că dacă am renunțat la alianță, nu înseamnă că am renunțat și la promisiuni. Nu vreau să-mi dau cu părerea despre acest lucru, dacă Viviana a profitat sau nu de prietenia mea, eu vă las pe voi să decideți asta”, a mai spus Raluca Dumitru.

O nouă concurentă la emisiunea de fashion

După eliminarea din competiție a Nicoletei Dragne, a intrat în concurs o nouă concurentă, în persoana artistei Bella Santiago. Aceasta are 32 de ani, este mama unei fetițe și își va face apariția în platoul emisiunii de stil de la Kanal D în ediția de miercuri. Bella este o cântăreață cunoscută la noi în țară, după participarea ei la mai multe concursuri muzicale de top. Artista are o voce de invidiat cu care a făcut furori chiar și la Eurovision, acolo unde a participat acum ceva timp.

„Știam, de-aia sunt calmă. De aceea nu am nicio emoție. Îmi pare rău doar că eu nu sunt un om de televiziune, nu fac asta mereu, dar știu cum funcționează lucrurile și știu că nu ține de mine. Nu ține numai de tine și când nu mai deții tu controlul și nu ții frâiele, îți pare rău că nu mai ești acolo, dar nu ai de ce să suferi pentru că nu a depins de tine. Mă bucur că v-am cunoscut pe toți”, a spus Nicoleta Dragne, după eliminare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *