Prima pagină » Razboi în Ucraina » Ce spune profilerul, jurnalistul şi analistul politic H. D. Hartamann despre următoarele zile de război în Ucraina: „Va trece de Donbas Vladimir Putin?” – VIDEO EXCLUSIV BZI LIVE
Ce spune profilerul, jurnalistul şi analistul politic H. D. Hartamann despre următoarele zile de război în Ucraina: „Va trece de Donbas Vladimir Putin?” - VIDEO EXCLUSIV BZI LIVE

Ce spune profilerul, jurnalistul şi analistul politic H. D. Hartamann despre următoarele zile de război în Ucraina: „Va trece de Donbas Vladimir Putin?” – VIDEO EXCLUSIV BZI LIVE

03 iun. 2022, 17:43,
în Razboi în Ucraina

Un alt subiect de maximă importanţă a fost abordat astăzi, 3 iunie 2022, în Studioul BZI LIVE de jurnalistul H.D. Hartmann. Analistul politic a menţionat că săptămâna următoare se pot înregistra eventuale intensificări ale războiului din Ucraina.

De asemenea, Hartmann a menţionat ce se va întâmpla cu Donbasul şi ce decizii ar putea lua Vladimir Putin, preşedintele Rusiei.

„Săptămâna următoare vom vedea o continuare. Vor intensifica gradul de violență al războiului. Ruşii sunt pregătiţi, au demonstrat-o. Nu ştiu ce se întâmplă cu dronele. Dar unde este superitatea dronelor turceşti? Nu mai vedem soldaţii. Ruşii vor răspunde piesă cu piesă. În acel moment, când au ajuns pe graniţa Donbas, Crimeea care este asigurată inclusiv cu apă dulce, e în mână rusească. Nu mai au probleme de alimentare. Atunci singura întrebare fundamentală este ce va face Putin. Donbas şi Crimeea au fost ruseşti întotdeauna, dacă se trece de graniţa Donbas, Putin trece în faza 4, când Rusia va avea război cu Ucraina. Sunt două elemente: 1. Dacă ruşii vor sprijini un război de agresiune, şi nu unul de reintegrare a ceea ce este al lor sau 2. Occidentul trimiţând arme strategic, atunci se va prăbuşi Zelenski. Azi dimineaţă se anunţa o ofensivă în Harcov, unde ei se retrăsese. Poate Putin vrea o încetinire şi începe o nouă chestie care să distragă atenţia. Jocul nu este la occidentali, nici la SUA, nici la Zelenski, ci la Putin”, a menţionat analistul politic H.D. Hartmann.

H.D.Hartmann: „Ruşii nu s-au dus pe o linie”

Spre finalul discuţiei, profilerul H.D. Hartmann a transmis faptul că ruşii în invazia militară izbucnită în Ucraina nu s-au dus pe o singură linie, ci au luat din adâncime cu un vârf de atac.

„Ruşii nu sunt proşti. În loc să se ducă pe o linie de la Harcov spre Odesa, ei au luat din adâncime cu un vârf de atac şi apoi au creat o cercuri mici cu puncte militarizate. Au încercuit şi le-au tăiat poduri. Victoria Rusiei de până acum are la bază o strategie tactică, Putin ştie să facă război. Nu sunt pro-rus, mă doare inima că o ţară de 35 milioane de oameni, cu bombe şi tancuri, a pierdut 20 la sută din teritoriul său şi un front de 1.000 km. Mă înspăimântă pentru că mă uit la securitatea României. Cu tot ajutorul militar şi atâţia bani nu au reuşit să oprească ruşii. Ce strategie putem avea?”, a conchis H.D. Hartmann, profiler, jurnalist şi analist politic.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *