Prima pagină » Cancan » Ce spune Oana Lis despre gelozia din cuplu. „Gelozia nu ține de diferența de vârstă…”

Ce spune Oana Lis despre gelozia din cuplu. „Gelozia nu ține de diferența de vârstă…”

08 mart. 2024, 11:41,
în Cancan

Oana Lis a dat sfaturi femeilor, discutând despre gelozia în relație.

Oana Lis și Viorel Lis sunt căsătoriți din 2011 și au reușit să depășească diferența de vârstă dintre ei și comentariile negative venite din partea celor din jur de-a lungul timpului. În plus, Oana îl sprijină pe fostul primar al Capitalei și în momentele dificile, când acesta se confruntă cu probleme de sănătate grave.

Într-un interviu, partenera lui Viorel Lis a discutat despre modul în care a abordat gelozia în cuplul lor, oferind sfaturi valoroase femeilor.

Ce spune Oana Lis despre gelozia din cuplu

Având în vedere cunoștințele sale de psiholog, Oana Lis a discutat despre modul în care gelozia se manifestă în cupluri. Ea a subliniat importanța încrederii reciproce între parteneri pentru menținerea unei relații pe termen lung, precizând că este crucial să nu existe motive nejustificate de gelozie sau de control excesiv între cei doi.

„Gelozia nu ține de diferența de vârstă. Lucrând cu femei, am observat că există gelozie și în cuplurile cu diferență de vârstă foarte mică sau în cuplurile de aceeași vârstă. Gelozia la noi a fost doar atunci când au existat motive, dar în rest nu ne-am gelozit. Este foarte greu pe termen lung să reziste o relație cum e a  noastră, de 25 de ani, dacă l-ai gelozit și controlat pe cel de lângă tine.

Am auzit de cupluri în care femeia nu are voie să se vopsească fără să își întrebe soțul, nu are voie să se dea cu nu știu ce ruj sau el nu are voie să iasă cu prietenii la o bere. Funcționează poate la început în pasiunea aia, când accepți tot felul de lucruri de la partener, dar pe termen lung, nu are cum să funcționeze.”, a spus Oana Lis pentru Playtech Știri.

Viorel Lis are din nou probleme de sănătate

După un sfert de secol de căsnicie, Oana Lis a devenit asistentă personală a soțului ei. Problemele de sănătate l-au făcut pe Viorel Lis să fie complet dependent de partenera sa, care face sacrificii considerabile pentru a-l îngriji, în ciuda comentariilor negative care au fost făcute de-a lungul anilor despre relația lor.

Cu doar câteva zile în urmă, Viorel Lis a sărbătorit împlinirea vârstei de 81 de ani, moment în care el și soția sa au fost văzuți extrem de fericiți în diverse interviuri televizate. Oana însă a făcut un anunț îngrijorător.

Recent, Oana Lis a oferit o serie de sfaturi femeilor cu privire la gelozia în relație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`