Prima pagină » Stiri si curiozitati » Ce spune numărul destinului despre tine și cum se calculează

Ce spune numărul destinului despre tine și cum se calculează

12 apr. 2022, 13:47,
în Stiri si curiozitati

Numărul destinului vă poate oferi detalii despre viață de care nu erați conștienți. Printr-un simplu calcul al datei de naștere veți obține cifre cuprinse între 1 și 9 ce vor oferi caracteristicile generale ce vă pot influența.

Pe lângă trăsăturile zodiilor, numerologia poate contribui de asemenea la descoperirea unei persoane. Fiind considerată „sora mai mică” a astrologiei, aceasta vă poate ajuta să calculați de asemenea și numărul karmic, numărul personalității sau vibrația interioară și exterioară.

Ce dezvăluie numărul destinului despre persoane

În funcție de numărul destinului, puteți afla mai multe detalii despre voi. Acesta vă ajută să vă cunoașteți mai bine și vă poate arăta caracteristicile generale. Potrivit experților, în ziua în care v-ați născut ați fost înzestrați cu anumite caracteristici generale care vă pot influența pe tot parcursul vieții. Având în vedere că numărul se calculează folosind ziua de naștere, acesta este unic, putând evidenția parcursul pe care îl va avea persoana în viață. În funcție de calculul pe care îl veți face veți obține cifre de la 1 la 9.  Persoanele ce au ca număr al destinului cifra 1 se adaptează mai greu când trebuie să lucreze în echipă. Acestea lucrează mai bine pe cont propriu, fiind în căutarea succesului. Nu le face plăcere să participe la activitățile de rutină, iar dacă nu obțin ceea ce vor pot deveni lacomi și dominatori.

Pe de altă parte, cei născuți sub cifra 2 lucrează mai bine în echipă și au de câștigat de pe urma parteneriatelor. Totodată, aceste persoane se descurcă bine atunci când trebuie să negocieze și se pot adapta rapid la situațiile noi. Pot rezolva ușor conflictele și sunt persoane creative. Dacă v-ați născut sub cifra 3 aveți o imaginație bogată, fiind o persoană foarte creativă. De asemenea, sunt oameni optimiști, cu poftă de viață, ce iubesc distracția. 

Persoanele organizate și muncitoare sunt născute sunt sub cifra 4. Acestea sunt tradiționaliste și practice. Oamenii ce au numărul destinului 5 le place să se aventureze, să se implice în provocări noi, fiind persoane libertine. Se plictisesc destul de repede, rezistă cu greu la un loc de muncă 8 ore pe zi și nu le plac regulile și șabloanele. Cei născuți sub cifra 6 sunt oameni cărora le place echilibrul și armonia. De asemenea, acestea se simt împlinite când au o familie fericită. Dacă cifra destinului este 7, cel mai probabil sunteți o persoană introvertită. De cele mai multe ori, oamenii ce au acest număr sunt profunzi, nu își exprimă cu ușurință sentimentele și trăirile. Totodată, pot fi destul de greu de mulțumit deoarece sunt perfecționiste.

Persoanele cu cifra destinului 8 se simt împlinite atunci când se realizează pe plan material. De obicei, acestea muncesc până obțin ceea ce vor și au funcții înalte. Au viziune de lider și dorință de control. Ultima cifră este 9 și indică faptul că persoanele sunt visătoare. Nu le plac restricțiile și le este frică că nu își pot controla emoțiile. De asemenea, se implică mult în bunăstarea celorlalți și pot pierde din vedere propria bunăstare.

Cum se calculează numărul destinului

Calculul este foarte simplu, aveți nevoie doar de data nașterii. Aceasta se va scrie sub formă numerică: ziua, luna și anul, apoi se adună. La final trebuie să obțineți o cifră între 1 și 9, În cazul în care obțineți un număr compus din două cifre, le adunați din nou. Spre exemplu, dacă sunteți născuți pe data de 30.11.1998, suma obținută va fi 2039. Următorul pas este să adunați cifrele numărului obținut. Dacă veți calcula, suma va fi egală cu 14. În cazul acesta va trebui să adunați din nou cele două cifre și veți obține suma 5.  Acum tot ce trebuie să faceți este să verificați caracteristicile cifrei cinci pentru a vedea care vă sunt caracteristicile generale.

Pentru cei pasionați de numerologie, numărul destinului se poate calcula foarte ușor cu ajutorul datei la care s-au născut. Acesta vă poate oferi detalii inedite, calități și defecte de care cel mai probabil nu erați conștienți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *