Prima pagină » Cultural » Ce spune Nuami Dinescu despre suferințele prin care a trecut. Actrița a fost la un pas să-și piardă viața pe când avea doar 27 de ani

Ce spune Nuami Dinescu despre suferințele prin care a trecut. Actrița a fost la un pas să-și piardă viața pe când avea doar 27 de ani

16 ian. 2023, 08:09,
în Cultural

Multă lume este dornică să afle ce spune Nuami Dinescu despre suferințele prin care a trecut. Îndrăgita actriță are o carieră artistică impresionantă și se bucură din plin de aprecierea publicului autohton. Dincolo de lumina reflectoarelor, Nuami Dinescu ascunde o poveste de viață dureroasă. Aceasta a primit un diagnostic crunt din partea medicilor și o perioadă lungă de timp s-a retras din spațiul public. Puțini sunt cei care știu că actrița a fost la un pas să-și piardă viața pe când avea doar 27 de ani.

Ce spune Nuami Dinescu despre suferințele prin care a trecut

Nuami Dinescu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Cunoscută de public cu numele de Tanța pe vremea când prezenta alături de Teo o emisiune îndrăgită de publicul autohton, vedeta a făcut furori de fiecare dată când a apărut în lumina reflectoarelor. Artista a ajuns la o frumoasă vârstă de 60 de ani și se bucură dun plin de celebritate.

Nuami Dinescu își încântă publicul și în prezent cu rolurile sale savuroase pe care le interpretează cu multă energie și dedicare. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, actrița ascunde un trecut dureros. Artista a avut numeroase probleme de sănătate, a luptat cu depresia și s-a despărțit de partenerul ei de viață. Pe când avea doar 27 de ani, aceasta a fost la un pas de moarte și a primit din partea medicilor o veste neașteptată, aceea că nu va mai putea avea copii. Recent, vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit despre tragediile din viața sa, pe care le-a ținut departe de ochii curioșilor.

„E o poveste lungă, niște complicații de la răceli repetate, mers la școală în frig, în cizme, fără pantaloni… M-a salvat un medic bun, profesorul Alexandrescu de la Polizu, fără el azi eram oale și ulcele. Tot el mi-a spus, la 27 de ani, că am scăpat cu viață, mai ales că nu erau atâtea metode de investigație ca acum. Era 1990, februarie, minerii bântuiau prin București, eu pe la ATI. Atunci am înțeles de la bunul meu doctor că o să fiu bine, dar n-o să mai pot avea copii.”, a declarat vedeta.

În prezent, Nuami Dinescu se dedică frumoasei sale cariere artistice și cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă sau la tv. Actrița este o prezență discretă la evenimentele mondene, dar se bucură din plin de celebritate. Vedeta se menține în formă și își păstrează optimismul, în pofida momentelor grele prin care a trecut.

O altă actriță celebră care arată spectaculos și radiază de fericire de când a devenit mamă este Ramona Bădescu. Aceasta atrage multe priviri atunci când apare la evenimentele mondene, iar pe rețelele de socializare își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze provocatoare. Și îndrăgita cântăreață Diana Matei nu ține cont de vârstă și se bucură din plin de viață alături de soțul ei și de copil. Vedeta a avut parte de momente grele în căsnicie, dar a reușit să treacă peste situațiile tensionate împreună cu partenerul ei.

Detalii surprinzătoare din trecutul amoros al actriței

Nuami Dinescu este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Actrița a încercat mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor. Vedeta a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de partenerul ei, însă cei doi au ajuns la despărțire. Nuami Dinescu nu a dorit să vorbească despre motivele care au dus la separarea definitivă, însă a mărturisit că a rămas în relații bune cu bărbatul alături de care își dorea o familie.

,,El este într-o relație minunată acum cu cineva, eu îmi văd de viața mea, dar știu că dacă am o problemă și îl sun, vine și mă ajută. (…) A fost pace între noi, noi efectiv nu ne-am certat, și-a văzut el de drumul lui, eu de drumul meu, pentru că noi nici când am fost împreună nu ne-am certat niciodată. El e un băiat foarte deștept, e dintr-o altă lume, nu are legătură cu meseria asta. Dar, la un moment dat, contează și cum îți alegi omul lângă care vrei să trăiești. S-a stins iubirea și a rămas altceva. A rămas respectul, a rămas admirația, a rămas relația care trebuie să existe între oameni, atâta tot.”, a declarat actrița.

Cu toate că a avut parte de multe suferințe în viața privată, Nuami Dinescu și-a păstrat optimismul și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Actrița are o carieră de succes și se bucură din plin de aprecierea publicului și a colegilor de breaslă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`