Prima pagină » Cancan » Ce spune Nick Casciaro despre Loredana Groza: „Universul a vrut să ne întâlnim”

Ce spune Nick Casciaro despre Loredana Groza: „Universul a vrut să ne întâlnim”

28 feb. 2022, 14:13,
în Cancan

Relația dintre Nick Casciaro și Loredana Groza i-a pus pe jar pe internauți, deoarece multă lume speculează că între ei ar fi ceva mai mult decât o relație profesională. Ce-i drept, cei doi au alimentat aceste zvonuri mai ales prin postările pe care le făceau pe conturile de socializare. Însă, ambii au negat că ar fi ceva între ei, iar tot ce se spune nu ar fi decât simple bârfe.

Nick Casciaro a devenit foarte cunoscut în România după ce a câștigat sezonul 10 al X Factor, el impresionându-i pe jurați încă de la audiții. Cu o voce puternică de bas și o prezență scenică impunătoare, italianul Nick Casciaro a reușit să cucerească inimile românilor. În plus, după câștigarea competiției, între italian și antrenoarea sa, Loredana Groza, a început o colaborare profesională de pe urma căreia acesta are mult de câștigat.

Nick Casciaro, despre Loredana Groza

Recent, artistul italian a făcut noi dezvăluiri, după ce în repetate rânduri a negat că ar fi ceva amoros între ei. Nick Casciaro a făcut parte din echipa Loredanei Groza la X Factor, acolo unde a reușit să se impună, să impresioneze și să câștige. La scurt timp, relația dintre cei doi a avansat cu pași repezi, dar nu într-un mod amoros, ci pur profesional și de colegialitate! Cei doi sunt implicați în mai multe proiecte muzicale și chiar îi leagă o frumoasă relație de prietenie.

În urmă cu puțin timp, Nick a dezvăluit că Loredana Groza l-a ajutat și încă îl ajută enorm în cariera sa. Ori de câte ori are nevoie de un sfat pe plan profesional, diva în vârstă de 51 de ani este mereu acolo să-l ajute. Nick Casciaro are numai cuvinte de laudă la adresa ei și se bucură că destinul i-a adus împreună!

„Este o relație foarte frumoasă, o prietenie adevărată și ne respectăm reciproc foarte mult. E ca și cum Universul ne-a vorbit și a vrut să ne întâlnim. Este atât de generoasă, are o inimă foarte mare. Și este un mare star. Sunt atât de recunoscător că am cunoscut-o și sunt atât de recunoscător pentru această relație, fiindcă este atât de sinceră. Este ceva ce merge dincolo de X Factor și de competiție. Încă ținem legătura, încă lucrăm împreună și îmi dă sfaturi. Și mă ajută atât de mult, atât Loredana, cât și familia Loredanei. Sunt fericit și recunoscător pentru această prietenie specială cu Loredana”, a dezvăluit Nick Casciaro.

Ce a spus Loredana despre presupusa relație

După mai multe apariții cu cei doi, în posturi destul de tandre, fanii s-au întrebat dacă nu cumva între cei doi este mai mult decât o relație profesională. În urmă cu ceva timp, Loredana Groza s-a decis să spună lucrurilor pe nume. Ea a dezvălui că pe scenă artiștii joacă un rol, dar el nu se continuă și în viața privată. Cu alte cuvinte, ea a negat încă de acum câteva luni presupusa legătură amoroasă cu Nick Casciaro.

„Așa a fost să fie, nu s-a întâmplat nimic cu vreo intenție inițială. Îți dai seama cum m-am simțit când am văzut că e singur pe lume, de Crăciun. (…) Lumea vrea povești de dragoste. Când ești pe scenă, ești un personaj. Nu înseamnă că asta se întâmplă și în viața reală. Contează foarte mult chimia dintre cele două personaje, masculin și feminin”, spunea Loredana Groza în urmă cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *