Prima pagină » Radio » Actualitate » Ce spune Monica Tatoiu despre relațiile intime la 66 de ani: „Bărbații îmbătrânesc, dar eu sunt creativă”

Ce spune Monica Tatoiu despre relațiile intime la 66 de ani: „Bărbații îmbătrânesc, dar eu sunt creativă”

19 apr. 2023, 10:25, 47 ,
BZI.ro, în Radio

Cunoscuta femeie de afaceri Monica Tatoiu susține că nu și-a pierdut interesul pentru relațiile intime, în pofida faptului că are 66 de ani. Ba chiar, în cazul ei, poftele trupești au devenit chiar mai intense în ultimii ani. Doar că există și un inconvenient legat de vârstă, însă Monica Tatoiu este foarte creativă în acest sens…

Monica Tatoiu este o femeie de succes atât în plan personal, cât și profesional. Cunoscuta vedetă are la activ trei mariaje, însă ultimul, cu Victor Tatoiu, durează de 40 de ani. În urmă cu ceva timp, aceasta a precizat că nu regretă primele două căsnicii, chiar dacă a fost înșelată de foștii soți. În plus, aceasta este bucuroasă că a ajuns la a treia căsnicie, cu Victor.

Monica Tatoiu, despre relațiile intime la 66 de ani

Monica Tatoiu susține că încă nu și-a pierdut apetitul sexual, cu toate că a ajuns la vârsta de 66 de ani. Ba chiar, ea susține că de câțiva ani, pofta de amor a devenit și mai mare ca de obicei.Vedeta TV a recunoscut, totodată, că n-a rezistat niciodată fără sex și că din acest punct de vedere i-a semănat tatălui său. Numai că, după o anumită vârstă, a adăugat aceasta, bărbatul este cel care nu mai poate, iar atunci intră în joc creativitatea sa, pe care a avut-o tot timpul.

„Sexul după 60 de ani, după menopauză, e cel mai bun. Doar să mai ai cu cine. Bărbații îmbătrânesc. Dar eu sunt creativă. Pentru femei atunci începe pofta. Eu am avut-o mereu, semăn cu tata. Eu n-am stat niciodată fără sex, mi-au plăcut bărbații. Dar nu sexul a fost pe primul plan. Ci relația care conține și preludiu, îmbrățișări, povești, tandrețe.

Când te întâlnești cu un bărbat pentru care vibrezi, atunci se eliberează energia. Sexualitatea nu-i o rușine. E ca și când mănânci. Una e să-ți umfli burta, alta să-ți delectezi papilele gustative. Sexualitatea acum e ca la iepuri și nu-i înțeleg…Toată generația lui fi-miu e așa.

Mă gândesc ce să fac cu atâta energie pe care o am, trebuie să o folosesc constructiv. Ce să fac cu viața mea. Mi se spune să intru în politică, dar nu vreau să mă sacrific pentru niște proști”, a declarat Monica Tatoiu, pentru Cancan.ro.

Monica Tatoiu are cancer, dar îl ține sub control

Vedeta TV mai susține că și tratamentul hormonal pe care l-a urmat, după ce a descoperit că are cancer de endometru, a ajutat-o să se mențină în formă. Nu în ultimul rând, la ultimul control pe care și l-a făcut, în America, după ce boala i-a recidivat, ea avea să afle că putea face copii și la 58 de ani!

„Am cancer de endometru. Nu s-a vindecat, dar e ținut sub control. La 24 de ani mi s-a declanșat, apoi la 58 a recidivat. La 24 de ani am căzut pe stradă. Nu puteam să fac copii, apoi am început să pierd mult sânge. Am ajuns la un medic bun din Timișoara. Aveam și-n familie, moștenire de la bunica. Puteam muri în șase luni. M-am tratat cu anticoncepționale hormonale. După un an s-a calmat.

Apoi, în urma stresului din 2008, cu compania, când am pierdut un milion de euro, s-a declanșat din nou. Și atunci am decis să-mi dau demisia, să plec. Am fost la New York, nu era extins… La 58 de ani, când mi s-a făcut biopsia, medicul mi-a zis că încă mai puteam face copii. Din această cauză, la mine menopauza s-a instalat la 61 de ani, de asta am un ten așa frumos”, a mai povestit Monica Tatoiu.

Comentarii
  • O panaramă cu gândul numai la p…..!

  • Daca si de ciuma asta se mai poate „infierbanta” cineva in pat, e ……grav.

  • Asoc. Babe neliniștite.

    Nu mai scăpăm de ” pofticioasa” asta ???
    Mare antreprenor, ca vânzător la o firmă străină, de cârmâzuri femeiești.
    Tot în călduri, să-și deschidă un salon de
    ” masaj erotic”, mai face și bani pentru escapadele din țările exagerat de calde…

  • Andrei Kiraly

    Un pic de liniște ar putea să creeze doamna creativă??????

  • Andrei Kiraly

    Putina liniște ar putea să creeze doamna creativă ????

  • Chiar jenant de penibilă!

  • Vai Samar ce egoiste sunteți,voi femeile,. Va pare RAU CA voi nu mai primiți nimica,, nici măcar oferte

  • Ce să mai creeze pălării,?Relații intime cu manechinele din vitrina magazinelor!Succes!

  • De ce ,nu?sufletul e tânăr,majoritatea celor trecute de 60 ani,își doresc sa fie iubite,dar nu recunosc,sfinția lor,arata înspre altele,,panaramele,uite la ele,, da,proastelor,hoațe!

  • Are dreptate

  • Mă aptin

  • Daca are numai 66 de ani-e ingrijo
    rator-arata rău e urâtă și bătrână Discuțiile despre sex nu o avantajează și nu-i fac cinste la doamna cu pălării.Nu cred că exista bărbat care tânjește după ea( doar în închipuirea ei) E caraghioasă și penibilă Urat,foarte urat!!

  • PAIATA EMISIUNILOR-horor,horror.

  • Vrabie Georgeta

    Mai bine încearcă să te,…abții !!!!!

  • Neuronul d-nei Tatoiu încă procesează, mai sunt și excepții de la regulă!

  • Preludiul d nei Tatoiu este ireprosabil dar risti sa te imbogatesti cu o proteza dentara, old pussy.

  • eu am varsta ei dar nici cu pistolul in ceafa nu m-as apropia de bunicuta asta obosita. Cred ca si la 20 de ani, arata la fel.
    Cat despre caracter…

  • Mai mare rușinea, este femeie în tota firea,in loc sa se gândească la treburi serioase ei îi arde de sex? Să păstreze pentru ea astea sunt lucruri intime nu de spus mai mare rușinea… Știu că la banii domniei sale o doare undeva de păreri noastre….

  • Barbatii dupa o anumita varsta viseaza ca sunt inca dezirabili pentru frmeile tinere. Faptul ca ele ii resping daca nu sunt potenti financiar ii umple de frustrare, se trezesc la realitate si isi proiecteaza propria inadecvare asupra femeilor de aceeasi varsta cu ei.

  • Rușine! Penibil! La virsta asta crești nepoți! În viata totul are o măsură, limita!

  • valentin odobescu

    Baba nerusinata,mi se inmoaie numai cand o privesc.Cea mai mare pedeapsa pentru un barbat ar fi sa o vada pe baba Monita facand striptis.

  • Ai fost și ești o panarama, te bagi,-n seama pentru publicitate, ești atotstitorul în toate ,tipic budeanu ,SIKTIR!!

  • Despotul Nicodim Aramitul

    Mă lasă rece declarația doamnei Tatoiu. Încă se crede stăpâna inelelor dar vremurile sunt demult apuse. Multe femei de seamă ei caută acum milostenia in biserică cu ceva coșuri de nuiele pline cu coliva, capețele și câte o sticla de vin doar să îmbuneze trecerea către lumea de dincolo. De sex nici nu mai poate fi vorba. Nici cel mai amărât stripper nu se mai uita la ea chiar daca ar trebui sa fie renumerat.

  • Mai dragilor sa o lasam sa viseze macar doamne fereste ….o GI ca doamna muzicii pop ..nu .vedeti ca au innebunit babele nu …

  • Fiecare femeie traieste cu fanteziile ei cine o judeca altfel o face din invidie. Are mare dreptate. Si cinste ei ca are cu cine sa faca sex

  • Cui i se mai scoala cucu’ la o pupaza batrana?

  • calu moare de drum lung si frairi de grija alteia nepufuciosilor

  • La o babaciunie ca asta, nici cucu’ nu se sinchisește sa se scoale.

  • Emil 26 aprilie 2023, 9:05.

    La o babaciunie ca asta, nici cucu’ nu se sinchisește sa se scoale.

  • aprob pozitiv!

  • Toată aprecierea pentru „bulita”.
    Lipsa de educaţie generează, opinii, convingeri, comportamente, incompatibile cu discernământul firesc uman.
    Nu neapărat pentru caractere pretenţioase.
    Dar ….. câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia !

  • Doamna Tataloiu va pute gogosarii a gainat. De ce nu stați liniștită acasă

  • Andrei Kiraly

    …dar tu dai in mintea copiilor!!!!!

  • Baba scârbavnică..

  • Acu pe bune,pasarea malai viseaza!Dupa ce televiziunile au inceput sa nu o mai invite(deci si aia sau saturat de ea)cum dracu so mai gasi cineva sa mai faca sex cu ea!

  • Acu pe bune,pasarea malai viseaza!Dupa ce televiziunile au inceput sa nu o mai invite(deci si aia sau saturat de ea)cum dracu so mai gasi cineva sa mai faca sex cu ea!

  • Sanda Macarie

    Putina discretie nu ti-ar strica , doamna Tatoiu!!! Nu am vazut sa povestesti ceva din frumusetile vizitate!!! Ar fi o ocupatie mai frumoasa!!! Incearca!!!!!

  • SANDA MACARIE

    Mai multa discretie, doamna Tatoiu!!!!Incearca si descrie ceva din frumusetile vizitate!! Va fi minunat!!!!!

  • Aproape toți care ați comentat,sunteți lipsiți de educație și analfabeți.

  • Monica Matei

    Sigur că mintea și spiritul nostru sunt cele mai vaste tărâmuri în care putem fi orice și putem avea pe oricine alături; stăm frumușel pe canapea uitându-ne la știri și-ntr-o fracțiune de secundă apărem într-o cabană la munte sau pe o insulă pustie cu persoana care ne place iar în imaginația noastră, acea persoană poate fi fascinată maxim de noi…și toate astea fără să ne mișcăm de pe canapea. 🙂
    Eu am 62 de ani și pot să afirm câteva lucruri: am imaginație, simțul erotic nu m-a părăsit, trupul meu a îmbătrânit; am dobândit la vârsta asta un simț al ridicolului, adică aș avea o jenă teribilă să mai aspir în realitate la un bărbat, oricum ar fi el. E o diferență mare între a-ți dori și a realiza. Sigur că o femeie învârstă își poate găsi un partener pentru relații intime, chiar și pentru unele de calitate dar situația se complică rău la vârste din astea…E complicat la orice vârstă să-ți găsești ceva pe măsura exigențelor tale dar la 60 de ani….:) Depinde enorm cât de mult te poți adapta la situație sau ce poți să obții cu ce ai în dotare ca femeie…bătrână. :)) Îți poți folosi forța mentală, farmecul personal ca să aburești un pic (mai mult) persoana în cauză și s-o faci să te vadă radisantă, irezistibilă…Dar trebuie ceva încordare pentru asta și riscurile sunt prea mari; eu personal nu m-aș încumeta să încerc, e un teren mult prea minat când ai o vârstă de bunicuță și ești proaspătă pensionară…Plus că orice bărbat parcă ar merita ceva mai multă tinerețe decât i-ai putea oferi tu, „sexygenara” 🙂
    Câștigate aici sunt cuplurile stabile în timp, cu reciprocitate în afecțiune și armonioase sexual: în acest caz nu mai e vorba de nicio rușine și nicio problemă de vârstă pentru că te știi iubit.
    Legat de Monica Tatoiu, eu consider că pe lângă dorințele firești pe care le poate dezvolta o femeie învârstă, mai trebuie și ceva calități morale plus un bun simț, o decență în modul de expunere ca persoană publică, iar ea după părerea mea, înregistrează niște minusuri aici. Critică o femeie că-și expune celulita dar nu se vede pe ea că apare la TV cu brațele dezgolite…ăsta fiind doar un mic exemplu. Cred că se risipește în tot felul de mărunțișuri, dorindu-și de fapt lucruri foarte mari. It s complicated…

  • La o vârstă ca a dânsei ar trebui sa stea liniștită și să ne povestească de vacantele petrecute în strainatate nu de sex și băutură.

  • Viata fără dragoste nu merită trăită! Dna Tatoiu are dreptate însă maniera în care o spune deranjează . Părerea mea este ca ești fericit dacă la o anumită vârstă ai cu ce și ai cu cine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *