Prima pagină » Cancan » Ce spune Monica Tatoiu despre Cătălin Măruță. Cum a dezamăgit-o prezentatorul

Ce spune Monica Tatoiu despre Cătălin Măruță. Cum a dezamăgit-o prezentatorul

11 mart. 2024, 08:05,
în Cancan

Monica Tatoiu a vorbit recent despre oamenii care au dezamăgit-o si despre ce i-a făcut Cătălin Măruță.

Monica Tatoiu, o figură proeminentă a lumii afacerilor din România, se remarcă prin franchețea și deschiderea sa. Prezentă frecvent în diverse emisiuni TV, ea nu ezită să-și exprime opinia sinceră, chiar și pe subiecte delicate. Deși are o relație cordială cu numeroși prezentatori, Cătălin Măruță a reușit să o contrarieze profund, determinând-o să declare că nu mai dorește să aibă nicio legătură cu el.

Monica Tatoiu, despre Cătălin Măruță

În cadrul emisiunii Cristinei Șișcanu, Monica Tatoiu a abordat subiectul relațiilor cu persoanele care o dezamăgesc. Afacerista a mărturisit că are o politică strictă: le elimină complet din viața sa. Un exemplu în acest sens este Cătălin Măruță, care a supărat-o profund printr-o farsă nepotrivită.

„Sunt anumite lucruri pe care nu le pot ierta.

Le iert, dar șterg persoana respectivă. Pe Măruță l-am șters. Mi-a fost drag la un moment dat și am făcut multe pentru el când era mic și încă nu era vedetă. I-am spus, știa și a călcat pe bec .”, a spus Monica Tatoiu.

Ce spune vedeta despre situația sa financiară

Monica Tatoiu a abordat în cadrul emisiunii și situația sa financiară, declarând că se bucură de o prosperitate care îi permite să își satisfacă toate dorințele. Totodată, ea a subliniat că nu are tendința de a aspira la bunuri mai scumpe decât își permite.

„Eu întotdeauna am avut atâția bani cât mi-am propus să cheltui. Niciodată nu mi-am dorit mai mult decât am avut.

Banii sunt foarte importanți, dar dorințele și putințele trebuie să fie sub control. Și eu voiam să mă căsătoresc cu un milionar când eram mai tânără, să mă plimbe, să mă ducă să văd lumea. Sunt unii bărbați care își cumpără dragostea cu bani. Dacă ei sunt tâmpiți! Cum îți așterni, așa dormi. Trebuie să ne obișnuim că viața are două fețe. Pe o parte e ceea ce ai făcut și pe cealaltă dobânda la ce ai făcut.

Dacă ești prost, tragi consecințele. Asta e viața .”, a explicat Monica Tatoiu.

Femeia de afaceri, care vorbește mereu despre religia ei, este de părere că în momentul în care iei decizia de a te căsători trebuie să cunoști și lucrurile bune, dar și imperfecțiunile celui cu care urmează să îți împarți viața.

„Când te căsătorești trebuie să îți cunoști partenerul, cu bune și imperfecțiuni. Nu cumperi de pe raft fără să studiezi eticheta și termenul de garanție. În cazul în care cumperi iresponsabil, daunele sunt mari și suportate de tine. Căsătorește-te cu un prieten pe care îl iubești, îl respecți cu care comunici ușor și care măcar îți stârnește fluturii din stomac. Restul este muncă și reziliență”, a menționat Monica Tatoiu.

Afacerista a susținut că nu poți iubi fără să fii gelos, deoarece după momentul căsătoriei aparții celuilalt.

În cadrul emisiunii Cristinei Șișcanu, Monica Tatoiu a vorbit despre ce i-a facut Cătălin Măruță și despre ce pățesc oamenii care o dezamăgesc.

Comentarii
  • Pribeag în UE.

    Babeta asta e în mintea fetițelor. Nu știu ce caută stafia pe la tv. Mai lăsați-o să stea acasă, fiindcă ea fuge de la domiculiu să n-o găsescă cumătra cu coasa!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
31 august 2024
31 august 2024