Prima pagină » Coronavirus » Ce spune Monica Pop despre bolnavii de COVID-19. Autoritățile evită să vorbească despre asta
Ce spune Monica Pop despre bolnavii de COVID-19. Autoritățile evită să vorbească despre asta

Ce spune Monica Pop despre bolnavii de COVID-19. Autoritățile evită să vorbească despre asta

02 nov. 2020, 14:48,
BZI.ro, în Coronavirus

Recent, Monica Pop a făcut noi declarații despre bolnavii de COVID-19, referindu-se în special la cei care s-au vindecat fără tratament. Potrivit reputatului medic, însă, autoritățile par a evita cu bună știință acest aspect.

Directorul Spitalului de Oftalmologie din București a vorbit recent despre evoluția pandemiei în România. Monica Pop consideră că informațiile alarmante iau locul celor pozitive, autoritățile evitând să vorbească despre bolnavii de COVID-19 care s-au vindecat. Totodată, medicul afirmă că mulți dintre pacienți s-au vindecat în urma unor tratamente ușoare sau chiar fără a lua medicamente.

Monica Pop a făcut declarații despre bolnavii de COVID-19

Medicul oftalmolog a vorbit la o emisiune televizată despre modul în care sunt comunicate datele privind pandemia de coronavirus în România. Monica Pop consideră că se prezintă doar aspectele negative, fiind omise informațiile care anunță câte persoane s-au vindecat de COVID-19.

Specialistul critică aceste reacții ale autorităților, făcând totodată o paralelă între decesele obișnuite din România și faptul că pandemia a adus în plus un număr redus de pacienți decedați în urma bolii.

Eu am o întrebare. De ce a a ajuns un virus să conducă lumea? Din ce motiv această pandemie, dacă există așa cum e descrisă, scoate numai aspectele negative. De ce? Ce motiv au cei care conduc să pună în față numai ce este negativ?

Decesele în România sunt în general, neavând nicio legătură cu această epidemie, cam 650-700 de decese în 24 de ore. Asta este rata de mortalitate în România, în general. Au murit 100 de COVID. Doamne Ferește! Bine era să nu moară niciunul, dar e o rată care nu e foarte mare la scara deceselor care există într-o țară ca a noastră. Mai este o problemă.

Toată lumea vorbește numai despre nenorociri și despre previziuni sumbre și nu spune nimeni că 85% din bolnavii aceștia s-au vindecat, unii dintre ei fără niciun fel de tratament, sau cu tratamente ușoare”, a spus Monica Pop.

Explozie de cazuri noi de coronavirus în ultima perioadă

În ultimele 24 de ore, Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că 4.041 de persoane noi s-au infectat cu coronavirus pe teritoriul României. Astfel, de la debutul pandemiei și până în prezent, numărul total de cetățeni români care au fost testați pozitiv a ajuns la 250.704.

Totodată, 916 pacienți, dintre cei aflați internați în unitățile sanitare specializate, sunt în prezent la Terapie Intensivă. De asemenea, bilanțul negru arată că 86 de bolnavi au decedat în ultimele 24 de ore, totalul deceselor ajungând la 7.153 în țara noastră. Pe de altă parte, numărul bolnavilor de COVID-19 care s-au vindecat între timp, de la debutul pandemiei în România, a ajuns la 177.361.

Așadar, ceea ce spune Monica Pop despre bolnavii de COVID-19 care s-au vindecat fără tratament ar trebui să ne dea de gândit…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *