Prima pagină » Cultural » Ce spune Mircea Radu despre celebra emisiune “Din dragoste”. „Este impresia aceea că nu poți fi atins de nimeni și de nimic și că…”

Ce spune Mircea Radu despre celebra emisiune “Din dragoste”. „Este impresia aceea că nu poți fi atins de nimeni și de nimic și că…”

01 feb. 2024, 09:02,
BZI.ro, în Cultural

Mircea Radu are o experiență de 30 de ani în industria televiziunii, însă numele său este în continuare strâns legat de emisiunea „Din dragoste”, care a fost un adevărat fenomen în materie de audiență în perioada sa de glorie.

Prezentatorul admite că emisiunea „Din Dragoste” nu a fost doar o experiență în televiziune, ci și o lecție de viață și nu se simte deranjat că este cunoscut publicului larg prin asocierea numelui său cu această emisiune, chiar dacă a avut și alte proiecte de televiziune în cariera sa.

În prezent, Mircea Radu este gazda emisiunii Noi, românii, difuzată la Metropola Tv. Până în acest moment, a parcurs o distanță considerabilă, a realizat 16 episoade și a descoperit aspecte extrem de interesante despre românii din diaspora. Cu toate acestea, indiferent de câte proiecte de televiziune a avut în cariera sa, numele său este întotdeauna asociat cu emisiunea Din dragoste.

Ce spune Mircea Radu despre celebra emisiune “Din dragoste”.

Mircea Radu a devenit prezentator de televiziune după ce a trecut printr-un proces de selecție în iarna anului 1994. Deși a început să lucreze ca reporter și prezentator din 1990, el va fi asociat cu emisiunea celebră Din dragoste, difuzată la Antena1. Această asociere nu îl deranjează deloc.

„Fără doar și poate, numele meu este legat de televiziune. Fac asta de treizeci de ani. Dar, în primul rând, numele meu este legat de acea emisiune (Din Dragoste, n. red.). Ar trebui să mă supăr că, deși am făcut cam de toate, începând cu știri, până la prezentare de divertisment mare, lumea mă asociază doar cu acea emisiune?

Firește că nu. Din Dragoste a fost nu numai o școală de televiziune, ci și una de viață. Acolo am avut ocazia să întâlnesc oameni formidabili, care m-au format’, a declarat Mircea Radu pentru fanatik.ro.

Mircea Radu recunoaște că i se urcase celebritatea la cap

Celebrul prezentator recunoaște că i se urcase celebritatea la cap în perioada când lucra la Din dragoste. Avea senzația că nimic nu-l putea atinge și că face parte dintr-o elită.

“A fost o perioadă, 2000-2009, când lucram la o emisiune-fenomen, un program de televiziune iubit și respectat (și temut, de concurență). Un reality-people show care a trecut testul timpului și se numea Din Dragoste. Nu spun că mă purtam altfel sau că mi se urcase la cap celebritatea (eram faimos înainte de a intra în povestea asta), dar cine a călărit o dată un armăsar de rasă nu uită senzația și înțelege perfect ce spun.

Este impresia aceea că nu poți fi atins de nimeni și de nimic și că micimile de tot felul se pierd în cețuri. Tu ești acolo, între cei aleși, la Cina cea de Taină. Nu trebuie decât să-L rogi și Mântuitorul îți va întinde solnița. Oare am fost destul de clar în răspunsul meu?’, povestește Mircea Radu despre celebra emisiune “Din Dragoste”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
12 iulie 2024
12 iulie 2024