Prima pagină » Cancan » Ce spune Mike despre Iulia Albu. „Sunt cam aspru, probabil pentru că eu o văd…”

Ce spune Mike despre Iulia Albu. „Sunt cam aspru, probabil pentru că eu o văd…”

07 nov. 2023, 14:02,
în Cancan

Mike și Iulia Albu fac parte din cele nouă echipe participante la America Express 2023. Cei doi au acceptat provocarea de a călători pe Drumul Soarelui, iar telespectatorii au oportunitatea de a-i descoperi mai în detaliu. Mike a admis că este cel mai exigent critic al partenerei sale.

Iulia Albu și Mike Iacob sunt într-o relație și au decis să participe la America Express 2023 împreună. Criticul de modă și partenerul ei au pornit într-o mare aventură a vieții lor. Telespectatorii au observat că Mike manifestă o atitudine mai agresivă față de Iulia, iar mulți au reacționat în mod critic la adresa lui.

Recent, Mike a dezvăluit că este cel mai exigent critic la Iuliei Albu, dorind ca aceasta să fie mereu la cel mai înalt nivel. În plus, vedeta a răspuns și a afirmat că îl apreciază foarte mult pe partenerul său.

Ce spune Mike despre Iulia Albu

Iulia Albu și Mike sunt un cuplu de ceva timp și recent au decis să participe împreună la America Express. Partenerul Iuliei Albu a recunoscut că este cel mai exigent critic al iubitei sale și dorește ca ea să fie cea mai bună. Mike a avut o atitudine fermă la America Express, și mulți utilizatori de internet l-au criticat.

“Probabil sunt cam aspru. Nu cred că aici avem un dubiu. Am spus că sunt cel mai mare critic al Iuliei. Probabil că acolo, în momentul cu pricina…au fost multe. Probabil pentru că eu o văd acolo undeva sus și doresc să fie mereu cea mai bună”, a spus Mike Iacob la Podcastito Express.

“Relația perfectă” dintre Iulia Albu și Mike și-a arătat adevărata față la America Express

În competiția America Express – Drumul Soarelui, Mike a atras atenția prin abilitatea sa de a vorbi perfect limba spaniolă. În contrast cu alți concurenți care glumeau și spuneau că au învățat-o din telenovele precum Marimar, Mike nu doar că o vorbea fluent, ci și cu un accent autentic.

Iulia Albu, mândră de partenerul ei, a făcut câteva declarații în acest sens în testimonialul la începutul sezonului. „El este Mike și este al meu, fetelor”, a spus stilista.

După ce echipele au început competiția, au apărut tensiuni între Iulia Albu și partenerul ei, Mike. Cei doi au avut o ceartă în care au strigat unul la celălalt, iar bărbatul i-a adresat câteva remarci neplăcute iubitei sale, fără să mai țină cont de camerele de filmat.

Recent, Mike a dezvăluit că este cam aspru în ceea ce o privește pe Iulia Albu și că, de multe ori, o critică cam dur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *