Prima pagină » Cultural » Ce spune Mihai Petre despre cei doi copii ai săi? Cum arată soția dansatorului în costum de baie

Ce spune Mihai Petre despre cei doi copii ai săi? Cum arată soția dansatorului în costum de baie

14 iun. 2022, 10:01,
BZI.ro, în Cultural

Mihai Petre a mărturisit că venirea pe lume a celor doi copii l-a schimbat total. Cu toate că l-au determinat să fie mai puternic, totodată l-au făcut să fie și mai vulnerabil. Soția dansatorului a mărturisit că și-ar mai dori un copil, însă timpul nu este de partea lor. 

De curând, cuplul a plecat pentru câteva zile din România, într-o vacanță la Miami. Cei doi au fost surprinși pe un iaht, iar Elwira Petre a atras privirile tuturor într-un costum de baie.

Mihai Petre, despre cei doi copii: „Venirea pe lume a copiilor m-a schimbat la modul absolut”

Mihai Petre este împreună cu soția sa de când Elwira avea 18 ani. Cei doi s-au cunoscut în Moldova, când dansatorul a dat o probă la dans. S-au căsătorit în urmă cu 13 ani și formează unul dintre cele mai longevive și frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Mihai Petre și Elwira au împreună doi copii, Catinca și Ariana. Între cele două fete este o diferență de vârstă de șase ani. Cu toate că coregraful își ține familia departe de ochii curioșilor, acesta a menționat într-un interviu că fata cea mare a fost foarte grijulie când a venit pe lume mezina familiei. Mai mult de atât, vedeta a precizat că cele două fete l-au schimbat, l-au făcut mai puternic și totodată mai vulnerabil. 

„Venirea pe lume a copiilor m-a schimbat la modul absolut. Mă simt deopotrivă mai puternic şi mai vulnerabil, şi îmi place acest lucru. Pe lângă faptul că simt o iubire intensă şi necondiționată, motivația mea de a face lucruri şi de a mă trezi în fiecare dimineaţă este mult mai puternică. Copiii sunt o binecuvântare!”, a declarat Mihai Petre.

Într-un interviu, Elwira Petre nu a exclus ideea unui nou membru al familiei. Aceasta a precizat că mereu și-a dorit să aibă trei copii, dar lucrurile nu au fost să fie cum se aștepta ea. Cu toate vă soția dansatorului a spus că și-ar mai dori un copil, vedeta a precizat că este conștientă că timpul nu este în favoarea sa. 

„Cu foarte mulți ani în urmă, eu îmi doream trei copii, dar cumva lucrurile s-au dilatat în timp. Mi-ar plăcea să mai avem, dar eu sunt foarte conștientă că timpul nu este în favoarea noastră. Mie mi-ar plăcea să fim cât mai mult timp lângă fetele noastre, iar dacă se întâmplă, ceea ce nu excludem, un nou membru în familie este binevenit! Dar, cu toate astea, suntem conștienți și de realitate”, a declarat Elwira Petre.

Cum arată Elwira Petre în costum de baie

Mihai Petre a plecat împreună cu soția sa pentru câteva zile la Miami. Cei doi au decis să lase aglomerația orașului și să relaxeze într-o vacanță pe un iaht. Într-o postare de pe Instagram, cuplul este surprins așa cum nu v-ați aștepta. Chiar dacă Elwira ne-a obișnuit să fie îmbrăcată mereu în rochii elegante, iar soțul său la costum, de data asta frumoasa dansatoare a purtat un costum de baie, bleu cu un decolteu generos. Alături de ea, Mihai Petre a fost surprins la fel de degajat, purtând o cămașă albă și pantaloni scurți. Imaginea a primit multiple aprecieri, iar unul din internauți a scris într-un comentariu că:”Parcă sunteți din filmul Titanic”. 

După două nașteri, Elwira Petre arată senzațional. Aceasta are un corp de invidiat ce nu îi trădează vârsta. Chiar dacă nu le stă în fire, într-un interviu, cei doi au mărturisit care a fost cel mai neobișnuit loc în care au făcut dragoste. Chiar dacă nu s-ar fi așteptat nimeni, Mihai Petre a dezvăluit faptul că s-a întâmplat undeva în natură. Mai mult de atât, bărbatul a spus că după experiența respectivă s-a ales cu foarte multe înțepături de la țânțari.

„Eram undeva în natură și erau foarte mulți țânțari, iar partea inferioară a corpului meu, picioarele, au avut de suferit grav. Nu sunt masochist, dar înțepăturile le-am simțit ulterior. Pe spate nu aveam nimic, eram protejat de haine”, a precizat coregraful. 

Mihai Petre este împlinit din toate punctele de vedere, având doi copii minunați și o soție încântătoare. Un alt bărbat din showbiz la fel de fericit este și Călin Hagima în vârstă de 42 ani. Acesta este căsătorit cu Roxana Nemeș, iar cei doi își doresc să își mărească familia cât mai curând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *