Prima pagină » Cultural » Ce spune Micutzu despre relația cu fosta iubită. Celebrul actor a fost la un pas de depresie

Ce spune Micutzu despre relația cu fosta iubită. Celebrul actor a fost la un pas de depresie

17 nov. 2022, 09:22, 1 ,
în Cultural

Multă lume este dornică să afle ce spune Micutzu despre relația cu fosta iubită. Îndrăgitul comediant a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Dumitrița Răzlog, însă au ajuns la despărțire. Vestea că cei doi au luat-o pe drumuri separate i-a uimit pe mulți. Micutzu a trecut peste această suferință și se bucură în prezent de succes. Puțini sunt cei care știu faptul că celebrul actor a fost la un pas de depresie și a fost marcat de criticile celor din jur.

Ce spune Micutzu despre relația cu fosta iubită

Micutzu este unul dintre cei mai apreciați actori de stand-up din România. Acesta face furori de fiecare dată când apare pe scenă cu energia sa debordantă și glumele savuroase. Cosmin Nedelcu pe numele său real se bucură din plin de succes în carieră și se declară un bărbat împlinit pe plan profesional.

Dincolo de lumina reflectoarelor, Micutzu a avut parte de mult suferințe pe plan personal. Actorul s-a despărțit de ceva vreme de iubita sa, Dumitrița Răzlog. Cei doi nu au dorit să ofere prea multe detalii despre motivele care au dus la separarea definitivă. La vremea respectivă, Cosmin Nedelcu a anunțat despărțirea, apoi a șters pozele de pe rețelele de socializare cu fosta iubită.

Deși nu mai formează un cuplu, artistul are doar cuvinte de laudă pentru fosta parteneră, însă evită să ofere prea multe detalii despre aceasta. În prezent, Micutzu se dedică profesiei sale, iar ultimul proiect de succes, filmul Teambuilding, i-a adus sume impresionante în conturi.

De aprecierea publicului autohton are parte și frumoasa actriță Doina Teodoru. Aceasta are un succes impresionant în carieră la vârsta de 33 de ani, iar în viața privată este mai fericită ca oricând. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, nimeni altul decât chef Cătălin Scărlătescu. Cei doi au planuri mărețe de viitor și nu ezită să se afișeze în ipostaze tandre în spațiul public.

Care este cel mai mare complex al actorului

Dincolo de celebritate și de succesul uluitor în carieră, Micutzu a trecut prin multe momente grele. Acesta a fost criticat pentru fizicul său și a fost complexat multă vreme. Actorul și-a deschis recent sufletul și a vorbit despre marile provocări din plan personal și profesional.

„Nu debordez de energie pe scenă, nu sunt un tunet care să răsune, eu iau din energia oamenilor, atunci când sunt pe scenă. Întrebarea care mă pune mereu pe gânduri este «Cine e omul Cosmin Nedelcu?». În afara de faptul că sunt din Foșcani, familie, prieteni, nu pot să dau o chestie mai concretă despre mine.

Sunt destul de conștient cum arăt. La spectacolele când nu mai aveam barbă, au fost momente când a trebuit să renunț la ea, eu nu m-am simțit eu! Nu mai eram impunător în mintea mea. Mă simțeam un copil pierdut, gras, pe scenă. Indiferent că eram bine pregătit, mă vedeam permanent din exterior, ceea ce nu e recomandat la teatru.”, a mărturisit acesta.

Micutzu a avut parte de multe suferințe în viața privată, însă în prezent se bucură de aprecierea publicului și de realizări deosebite pe plan profesional. Actorul are o carieră de succes și face furori de fiecare dattă când apare pe scenă sau la tv.

Comentarii
  • E mare pt ca are multe glume de cacat. Din 10 cuvinte 11 sunt p..a, c…t etc. Vreti stand up de calitate cautati pe net facute de oameni destepti care nu trebuie sa injure tot timpul ca sa rada lumea…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *