Prima pagină » Cultural » Ce spune Mario Fresh despre părinții Alexiei Eram . ”Am tremurat vreo jumătate de an” 

Ce spune Mario Fresh despre părinții Alexiei Eram . ”Am tremurat vreo jumătate de an” 

17 nov. 2023, 12:56,
în Cultural

Mario Fresh a vorbit deschis despre relația pe care o are cu părinții Alexiei Eram. Nu mai este un mister pentru nimeni că Mario Fresh și Alexia Eram sunt împreună de 7 ani. Cei doi s-au întâlnit încă din adolescență și au o relație de dragoste frumoasă, ceea ce a stârnit curiozitatea multora în privința relației artistului cu părinții iubitei sale.

Alexia Eram și Mario Fresh s-au întâlnit în tinerețe, când ea avea 16 ani și el 17 ani. Cu toate acestea, Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram, nu au avut nicio obiecție cu privire la relația lor. Artistul a înțeles imediat cum trebuie să se comporte și cum să se integreze în familia lor.

Ce spune Mario Fresh despre părinții Alexiei Eram

După 7 ani de relație cu fiica lor, Mario Fresh afirmă că are o relație foarte bună cu părinții Alexiei Eram și că sunt ca o familie acum. Este evident că lucrurile merg mult mai bine acum decât la început, artistul explicând că a avut emoții timp de jumătate de la începutul relației lor, când avea doar 17 ani. Mario Fresh are numai cuvinte de laudă pentru ei, dar a subliniat că momentan nu are planuri de căsătorie.

„Încă nu e soacra mea, pentru că nu suntem căsătoriți. Nu vreau să mă căsătoresc momentan. De ce să fac asta?! (…) Am tremurat vreo jumătate de an. M-au acceptat din prima zi. Probabil au crezut că o să fie o joacă la început. Alexia avea 16 ani, eu aveam 17ani. Poate s-au gândit că stă două săptămâni cu mine și gata. Ne înțelegem foarte bine., a mărturisit Mario Fresh, conform Cancan.

Alexandre Eram este cel care ‘l-a speriat’ la începutul relației

Mario Fresh a menționat că nu Andreea Esca a fost cea care l-a intimidat la începutul relației cu Alexia Eram, ci chiar tatăl ei. De asemenea, a dezvăluit că în casa lor se vorbește în principal limba franceză, chiar dacă nu cunoaște această limbă deloc. Deși mulți credeau că artistul a început să învețe franceza pentru a putea comunica cu ei, se pare că nu a făcut acest pas și continuă să vorbească în limba română atunci când se întâlnesc.

„Nu îmi era atât de frică de Andreea, cât îmi era frică de domnul Alex. Vorbesc franceză în casă și eu nu înțeleg nimic. Asta e limba care se vorbește în casă. El e francez, iar copiii au făcut școala în franceză. Nu m-am apucat să învăț franceză.’, a mai spus Mario Fresh.

Mario Fresh are abilitatea de a se comporta adecvat cu Alexia Eram, iubită sa, cât și cu părinții ei, pe care îi respectă în mod stabilit. El se asigură că vorbește politicos cu Andreea Esca, ca o doamnă, și același respect arată și față de Alexandre Eram, viitorul său socru. Chiar dacă au trecut 7 ani de când are o relație cu fiica lor, există în continuare o solidă formă de respect între ei.

„Trebuie să fiu politicos și să vorbesc cât mai elegant posibil. Relația este foarte bună, probabil se și vede că de 7 ani sunt în familia lor. Totul e conform planului. Tot cu doamna în față, așa e frumos, așa m-a învățat mama’‘, a Mario Fresh pentru Playtech.

După 7 ani de relație, Mario Fresh a vorbit deschis despre relația pe care o are cu părinții Alexiei Eram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`