Prima pagină » Cultural » Ce spune Marinela Chelaru după recalcularea pensiilor. “Chiar mă duc peste ei”

Ce spune Marinela Chelaru după recalcularea pensiilor. “Chiar mă duc peste ei”

27 aug. 2024, 08:57,
Cezar Bulgaru în Cultural

Marinela Chelaru s-a trezit într-o situație pe care nu o anticipa după recalcularea pensiilor. După o carieră lungă și plină de muncă, renumita actriță a fost tratată cu lipsă de respect la casa de pensii. Știm cu toții că actrița este o persoană mereu veselă, generoasă și plină de energie.

Întotdeauna a urmat ceea ce i-a adus bucurie, fără să acorde prea multă importanță banilor. Acum, după patru decenii de activitate, actrița primește o pensie extrem de mică.

Ce spune Marinela Chelaru după recalcularea pensiilor

Marinela Chelaru, pensionară cu o pensie de mizerie, se confruntă cu o situație disperată. Nevoia de medicamente costisitoare o obligă să trăiască de la o lună la alta, cu speranța că pensia va fi mărită măcar cu 200 de lei. O umilință adăugată la suferința zilnică este faptul că trebuie să aștepte, cu sufletul la gură, ca poștașul să-i aducă pensia insuficientă.

„N-a venit nimic. Aștept! Ar fi bine dacă o recalculează, să-mi mai pună și mie acolo o sutică, două. Eu am pensie mică, 2000. Iar medicamentele costă, lunar 7-800 lei. Noroc cu soțul, el are grijă de mine.

Unora le-a scăzut. Păi dacă mi s-ar întâmpla asta, atunci chiar mă duc peste ei, așa cum sunt. Norocul lor e că nu pot eu să mă mișc.

Nu mi-am mai bătut capul. Tot ca ei fac. Să-și umple ei buzunarul, să-și cumpere lumânări. E posibil așa ceva, să-ți bați joc de un om. Și așa nu am avut salarii mari. Uneori ne duceam și fără bani, sau munceam pe un pachet de țigări”, a declarat actrița pentru Fanatik.

Marinela Chelaru duce o luptă grea cu boala

Marinela Chelaru suferă de diabet zaharat de tip 2, afecțiune care i-a schimbat complet viața și planurile. Boala s-a declanșat pe sistem nervos, după ce și-a pierdut ambii părinți. Aceștia au plecat din această lume la doar o lună distanță, făcând suferința și mai mare. A suferit mult, stresul a cuprins-o și de aici au început toate problemele.

De atunci, actrița trebuie să fie foarte atentă la alimentele pe care le consumă, pentru că lucrurile o pot lua razna imediat. Ține regim, nu are voie să mănânce prea sărat sau dulciuri și stilul ei de viață s-a schimbat complet.

„A venit după un șoc în urma părinților mei. De la supărare… Am făcut și diabet și mi-a pocnit și tiroida. A trebuit să mi-o scoată. Mi-am făcut operație. Diabetul mă chinuie, mi se face rău dacă nu sunt foarte atentă. N-am voie să mănânc nimic, nici sărat, nici dulce”, a declarat Marilena Chelaru.

De curând, Marinela Chelaru s-a trezit într-o situație pe care nu o anticipa după recalcularea pensiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
04 octombrie 2024
04 octombrie 2024