Prima pagină » Cultural » Ce spune Mariana Moculescu despre fostele relații toxice. “O răutate dusă la paroxism!”

Ce spune Mariana Moculescu despre fostele relații toxice. “O răutate dusă la paroxism!”

05 apr. 2024, 12:13, 1 ,
BZI.ro, în Cultural

Mariana Moculescu a vorbit despre relațiile toxice în care a fost implicată până în prezent.

Fosta soție a lui Horia Moculescu nu a experimentat relațiile ideale pe care și le-ar fi dorit, fiind mereu înconjurată de un nivel ridicat de invidie.

Mariana Moculescu, despre fostele relații toxice

Mariana Moculescu a vorbit deschis în timpul emisiunii Exclusiv VIP, alături de Cristi Brancu, exprimându-și experiențele din trecutul său în relațiile anterioare. Invidia o înconjura din toate părțile și nu reușea să priceapă de ce era supusă la asta.

„În ceea ce mă privește, foarte toxici( nr. foștii parteneri). Nu am să înțeleg niciodată de ce mi-au făcut atât de mult rău, de ce atâta răutate, de unde a venit atâta răutate mare, mare, la nivelul acela unde ești o personalitate, cum e ultima mea relație unde avea moștenire de la tatăl lui 18 case moștenire.

De unde atâta invidie? A fost o invidie și o răutate dusă la paroxism, de aceea am și fugit.”, a povestit Mariana Moculescu.

După ce s-au separat, Horia și Mariana Moculescu au avut un război aprig, la fel de intens ca și iubirea lor pasională. Chiar și după trecerea a peste 20 de ani, cei doi foști soți încă au resentimente unul față de celălalt. Deși părea că s-a instaurat liniștea între ei, fosta soție a compozitorului îi aduce acum noi acuzații uluitoare bărbatului.

Mariana Moculescu se îngrijorează de starea sa de sănătate

Mariana Moculescu a relatat recent că este preocupată de posibilele probleme de sănătate pe care le-ar putea moșteni de la mama sa și a exprimat dezamăgirea că fostul său soț, Horia Moculescu, nu a contribuit financiar la investigațiile medicale.

„Mie mi s-a imputat o sumă de 150 de euro din partea fostului meu soț, Horia Moculescu. Mi se pare neortodox, diabolic…Eu am avut la el o datorie de 900 de euro pe care i-am dat înapoi. Nu suport falsitatea. L-am sunat, a văzut că am niște probleme descoperite la sân. Mama mea a murit de cancer la sân, am văzut toată derularea acestei suferințe. Doamna doctor mi-a spus în luna ianuarie 2023 că sunt niște probleme care trebuie să fie verificate printr-o mamografie, care costă enorm.

Eu mi-am făcut ecografie, atunci. Moculescu m-a sunat și mi-a spus să îi jur că voi face această mamografie. Nici până în ziua de azi nu am avut banii necesari să plătesc această mamografie, dar el îmi cere 150 de euro înapoi. Eu i-am dat banii, și cei 900 și cei 150. Nu vreau să am datorii la el. Mă descurc!”, a mărturisit Mariana Moculescu în urmă cu ceva timp.

Despre fostele relații toxice Mariana Moculescu a declarat că i-au dăunat enorm și că mereu a fost înconjurată doar de invidie.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *