Prima pagină » Cultural » Ce spune mama lui Salman Khan despre Iulia Vântur! „A declarat că este singura”

Ce spune mama lui Salman Khan despre Iulia Vântur! „A declarat că este singura”

14 mai 2024, 10:37,
BZI.ro, în Cultural

O femeie din România, stabilită, în India a spus ce crede mama lui Salman Khan despre Iulia Vântur.

De mai bine de un deceniu, Iulia Vântur a ales India ca nouă casă, unde trăiește o poveste de dragoste intensă cu celebrul actor Salman Khan. Recent, au circulat zvonuri despre o posibilă despărțire, dar o româncă stabilită în India a adus clarificări, dezvăluind adevărul din spatele speculațiilor.

Ce spune mama lui Salman Khan despre Iulia Vântur

Simona Kumar, o româncă stabilită în India, a dezvăluit detalii despre relația Iuliei Vântur cu familia lui Salman Khan. Potrivit Simonei, Iulia s-a integrat perfect în familie și este extrem de apreciată, mai ales de mama actorului. Se pare că mama lui Salman o consideră pe Iulia singura femeie care a reușit să îl țină sub control pe celebrul actor de 58 de ani.

„Iulia este foarte apreciată de indieni, inclusiv de soțul meu. Nu știu de indience, pentru că multe sunt geloase, ca și româncele, dar, în primul rând, este foarte apreciată de familia lui Salman Khan. Chiar mama lui a declarat că Iulia este singura femeia care a reușit să-l aducă pe Salman Khan cu picioarele pe pământ.

Este foarte apreciată în familia lui. Are foarte multe concerte în toată India, în America, în Dubai. Publicul o apreciază, o stimează, o respectă. Este și model pentru multe branduri cunoscute din India”, a spus Simona Kumar pe rețelele de socializare.

Salman Khan a vorbit despre motivele pentru care nu s-a căsătorit până acum cu Iulia Vântur

Salman Khan a spus că deocamdată nu vrea să se căsătorească cu Iulia Vântur, iar în privința acestui aspect se potrivesc de minune, asta pentru că nici vedeta nu își dorește asta.

„În primul caz, căsătoria nu a avut loc. Când am spus da, cineva a spus nu. Când cineva a spus da, eu am spus nu. Acum există un ‘nu’ din ambele părți. Când ambele părți vor spune ‘da’, căsătoria va avea loc. Încă mai este timp. Am 57 de ani. Vreau să fie prima și ultima (…)

Niciuna dintre ele nu a avut vreo vină. Este doar vina mea. Probabil a fost un fel de teamă în mintea lor că s-ar putea să nu fiu în stare să le ofer fericire în viață.

Sunt sigur că sunt cu toate fericite oriunde s-ar afla”, a spus Salman Khan într-un interviu la India TV.

De curând, o româncă stabilită în India a spus ce crede mama lui Salman Khan despre Iulia Vântur și cât de mult o apreciază pe aceasta.

Comentarii
  • lasati aburelile ca nu tine ca doar omul are inters la lovele pentru rating despre zisa~idila~, ~casatorie~ cu romanca. Dar cu atatea super frumoase femei de la el nici nu i-a trecut prin cap sa fie cu romanca care chiar ea nu intarzie sa pozeze in o super star cu falsoarea vocii pusa pe mixaj sa nu i se cunoasca nontalentul.
    Lauda de sine e data in bara de mult mai tanti romanca asa ca las o balta ca nu tine vrajeala de nici o para aruncata aidoma de minciuni caci coaja e uscata de mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *