Prima pagină » Cancan » Ce spune mama Geta despre Iancu Sterp! „Mă lăsa pe mine să mă precipit”

Ce spune mama Geta despre Iancu Sterp! „Mă lăsa pe mine să mă precipit”

09 ian. 2024, 12:40,
în Cancan

Mama Geta nu a putut să se abțină și a dezvălui informații complet necunoscute despre Iancu Sterp. Iată ce făcea sportivul în timp ce mama sa îl obliga să muncească!

Mama Geta poate fi considerată o femeie împlinită din toate punctele de vedere, având patru copii pe care îi iubește enorm.

Chiar dacă acum toți au propriile lor case, ea îi susține necondiționat și le este mereu alături, mai ales în momentele în care aceștia se confruntă cu provocări sau situații neplăcute. Cu toate acestea, recunoaște că de-a lungul anilor a avut momente de certuri, iar cel care a fost mereu subiectul criticilor mamei a fost Iancu.

Într-un interviu recent, mama Geta, așa cum este cunoscută de toată lumea, a dezvălui informații neștiute despre sportiv și a explicat în mod clar cum se comporta atunci când era implicat în treburile casnice.

Ce spune mama Geta despre Iancu Sterp

Într-un interviu recent, mama Geta a fost mai deschisă ca niciodată și a dezvăluit informații neștiute despre fiul său, Iancu Sterp. Fiind o persoană sinceră, ea a povestit public despre experiențele pe care le rememorează de fiecare dată când se discută despre sportiv.

Se pare că de-a lungul timpului, partenerul Denisei Coțolan a fost implicat într-o dispută constantă cu părinții săi, astfel încât mama sa recunoaște întotdeauna că a trebuit să folosească metode mai aspre pentru a-l determina pe fiul său să îndeplinească sarcinile casnice.

Cu toate acestea, luptătorul din cușca RXF nu îi întorcea vorbele mamei sale, însă nici nu făcea tot ce ea îi cerea.

„Uite, io-s zodia Berbec și sunt o fire mai al dracu’ dacă-i vorba… De multe ori, nu că l-am provocat sau înjurat, dar l-am luat așa, tare: `Măi, Iancu, trebuie făcută aia, trebuie aia, trebuie aia`, când era de lucru. Și să știi că niciodată nu-mi întorcea vorba. E așa o fire… De multe ori chiar îl apostrofam, măi, Iancu, n-ai făcut aia, n-ai făcut aia, că na… Din 10 lucruri făcea trei și mă lăsa pe mine să mă precipit cât voiam eu.”, a mărturisit Mama Geta, pentru fanatik.ro.

Chiar dacă o mai deranjează din când în când, persoana care care ia dat viața mărturisește cu emoție că tânărul este foarte linistit și rațional, și are un comportament adecvat, indiferent de situații în care se află.

„De multe ori îi ziceam că, uite, eu nu mă duc la un Revelion, eu numai tot aici sunt și îmi zicea că dacă io nu vreau să mă duc, a zis că el se duce… E un băiat foarte calm, foarte calculat.

Dă dovadă de mult caracter, de bun simț. Îi un băiat de nota 11.”, a mai spus mama lui Iancu Sterp, pentru aceeași sursă menționată mai sus.

Ce pasiune avea Iancu în copilărie

În timpul aceluiași interviu, mama Geta a menționat despre pasiunea deosebită pe care fiul ei a avut-o în copilărie. Deși puțini oameni au fost conștienți de acest lucru, iubitul Denisei Coțolan a fost un mare iubitor al fotbalului încă de la o vârstă fragedă și chiar a rugat-o pe mama sa să-l înscrie într-un club sportiv. În plus, el era foarte dedicat și nu rata nicio sesiune de antrenament. Pe lângă această pasiune pentru fotbal, luptătorul din cușca RXF a fost întotdeauna o persoană activă, alergând împreună cu fratele său, Culiță, cât îi țineau picioarele.

Fie că era vorba despre plimbările în natură sau pe câmp, cei doi nu pierdeau nicio ocazie de a se antrena. Prin urmare, acum este mai evident ca niciodată de unde a dobândit Iancu Sterp abilități impresionante de sportiv, pe care le-a demonstrat. în fața tuturor în toate competițiile televizate la care a luat parte.

„Iancu a iubit foarte mult fotbalul, de mic. De pe la opt ani alerga încontinuu. L-am dus de multe ori la fotbal, dar se ținea el, voia el să joace, îi plăcea. Îi plăcea să alerge pe aici, pe dealuri și au făcut amândoi mult antrenament acasă: la fân, la muls, la ce e. La animale tot timpu-i de lucru. Și îi și place lui Iancu, îi place să se antreneze”, a mai spus mama Geta, în cadrul aceluiași interviu despre Iancu Sterp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`