Prima pagină » Cancan » Ce spune Mădălina Ghenea despre operațiile estetice. Frumoasa vedetă a declanșat un val de reacții după ce s-a afișat nemachiată pe rețelele de socializare

Ce spune Mădălina Ghenea despre operațiile estetice. Frumoasa vedetă a declanșat un val de reacții după ce s-a afișat nemachiată pe rețelele de socializare

23 nov. 2022, 09:41,
BZI.ro, în Cancan

Multă lume este dornică să afle ce spune Mădălina Ghenea despre operațiile estetice. Actrița arată spectaculos la vârsta de 35 de ani și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. Vedeta are o carieră impresionantă în modă și actorie și se bucură din plin de aprecierea publicului autohton. Mădălina Ghenea este una dintre cele mai râvnite femei din România. Aceasta se află într-o formă fizică de invidiat și nu se abate de la câteva reguli stricte care o ajută să arate atât de bine. Frumoasa vedetă a declanșat un val de reacții după ce s-a afișat nemachiată pe rețelele de socializare.

Ce spune Mădălina Ghenea despre operațiile estetice

Mădălina Ghenea este o apariție răvășitoare în showbiz-ul autohton. Aceasta face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor și atrage multe priviri cu formele sale fără cusur și ținutele sexy. Vedeta are o carieră de succes în lumea modei și în actorie. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Mădălina Ghenea a avut parte de multe momente dificile în viața privată. Aceasta are un trecut amoros tumultuos și își asumă rolul de mamă singură. Actrița s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri din România și este în continuare una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul autohton.

Mădălina Ghenea este extrem de activă și pe rețelele de socializare unde își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze sexy, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară. Vedeta a fost sancționată de unii că ar avea multe operații estetice. Mădălina Ghenea a dezvăluit care sunt secretele ei de înfrumusețare și cum reușește să arate atât de bine. Mai mult, aceasta a precizat că nu este adepta intervențiilor estetice și preferă tratamentele inedite și un regim de viață sănătos.

„Este mai mult un stil de viaţă decât o dietă. Sunt mai multe variante. Una dintre ele: 6/18, adică mănânc şase ore, postesc 18 ore şi nu este greu de ţinut. După care 5/2, adică am cinci zile într-o săptămână în care mănânc normal şi două zile în care mănânc de post, alternând. După care, urmează formele mai severe: o zi postesc, o zi mănânc. Nu numai pauza este cea care ne ajută la slăbim, trebuie să avem grijă şi la ce mâncăm din punct de vedere calitativ. (…) Nu sunt doctor, așa că nu pot recomanda nimic, dar pentru mine funcționează nu ca dietă, ci ca o curățare, mă face să mă simt mai bine. Deci da, am încercat-o și mi-a plăcut.“, a precizat vedeta.

Pe Instagram, Mădălina Ghenea se afișează în ipostaze îndrăznețe, spre încântarea fanilor vedetei. Actrița se bucură din plin de celebritate și se declară o femeie împlinită pe plna personal și profesional.

Vedeta s-a afișat nemachiată pe rețelele de socializare

Mădălina Ghenea și-a surprins recent fanii cu fotografii în care apare nemachiată, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Actrița nu a ezitat să se afișeze fără strop de machiaj și a avut parte de multe aprecieri.

,,Sunt bucuroasă să vă arăt adevăratele mele culori și defecte.“, a scris vedeta în mediul online.

Fanii frumoasei actrițe au avut doar cuvinte de laudă pentru aceasta și s-au arătat încântați să o vadă pe vedetă naturală și cu un ten fără cusur.

„Ești cea mai frumoasă”; „Un prieten care te-a văzut în realitate spune că ești cea mai frumoasă femeie întâlnită vreodată, iar eu îl cred”; „Frumoasă cu și fără machiaj”; „Nu există perfecțiune, dar tu ești foarte aproape de ea”; „Nici nu ai nevoie de machiaj. Serios.”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

La vârsta de 35 de ani, Mădălina Ghenea arată spectaculos și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Vedeta este extrem de apreciată de publicul autohton și se bucură din plin de succes în carieră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *