Prima pagină » Cancan » Ce spune Lucian Viziru despre soacra lui. Actorul a recunoscut că nu sunt în relații tocmai bune

Ce spune Lucian Viziru despre soacra lui. Actorul a recunoscut că nu sunt în relații tocmai bune

31 ian. 2022, 13:22,
BZI.ro, în Cancan

Actorul și fostul solist al trupei Gaz pe Foc Lucian Viziru a vorbit recent despre relația pe care o are cu soacra lui, recunoscând că nu prea se mai înțelege cu mama soției lui. De curând, fratele lui Augustin Viziru a trecut prin momente cumplite, fiind internat în spital cu suspiciune de infarct. În plus, Lucian Viziru a decis să revină în țară după ce timp de mai mulți ani el a locuit în Germania cu familia sa.

Pe numele întreg Lucian Gheorghe Petre Viziru, fratele actorului Augustin Viziru este un îndrăgit actor și cântăreț român. Acesta a fost solist în trupa Gaz pe Foc, iar în 2011 a înființat trupa „DarkTown” pentru care compunea muzica și versurile dar era și solistul trupei. Lucian s-a căsătorit, din 2010, cu Ema Daniela, cu care are și un copil, Mihai-Adrian. Din 2013 până anul trecut, Lucian Viziru a locuit în Germania, unde a fost antrenor de tenis.

Lucian Viziru, despre relația cu soacra lui

Lucian Viziru a mărturisit recent ce relație are în momentul de față cu mama soției sale. Astfel, actorul a recunoscut că nu se înțelege deloc bine cu soacra lui. De asemenea, Lucian Viziru a dezvălui că la început, când s-au cunoscut, lucrurile între ei erau un pic mai roz, însă, între timp, totul s-a degradat.

„Noi ne iubeam la început, mă consideram norocos că ne înțelegem. Ea mă place pe mine ceva mai mult decât o plac eu pe ea. Nu ne-am da în cap unul altuia, dar nici departe nu suntem. Dacă o duc mai departe nu mai e amuzant… Să o lăsăm așa, e suficient, crede-mă. După emisiune sigur încep să o sune vecinele și să îi zică: «Tu l-ai băgat în spital! Tu l-ai omorât»”, a mărturisit Lucian Viziru, într-o emisiune TV.

Actorul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția lui și se bucură de o căsnicie de 12 ani. Aceștia au o relație solidă și un copil care le împlinește relația.

Ce a spus actorul despre revenirea în România

Mulți au rămas surprinși în momentul în care Lucian Viziru s-a întors în România după o lungă perioadă de vreme petrecută în Germania. Acesta a dezvăluit că familia lui s-a luptat cu numeroase greutăți peste hotare. De asemenea, fostul actor a simțit că domeniul profesional ales nu îi mai aducea plăcere.

„Mutatul din Germania înapoi în România a fost problematic, nu a fost o perioadă ușoară. Nu a fost ușor să stau fără Ema, ea a plecat din Germania, a venit prima. A fost bine, dar nu prea. Nu era bine pentru noi ca familie acolo. Să zicem că poate că mie îmi era ok cât de cât, deși ajunsesem să mă plafonez la un moment dat. Nu voiam să mă duc să fac performanță, să plec 360 de zile de acasă, să nu îmi văd familia. Îmi plac provocările, iar în acel moment nu mai aveam vreo provocare”, a povestit Lucian Viziru în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Oricum, Lucian s-a bucurat de foarte mult succes în momentele în care a jucat în telenovele cunoscute. Totuși, el consideră că plecarea în Germania a fost o greșeală și poate și asta a contribuit la răcirea relațiilor dintre Luician Viziru și soacra lui.

Toate amănuntele despre Theo Rose

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *