Prima pagină » Cancan » Ce spune Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc. „Cine a dat informația…”

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc. „Cine a dat informația…”

11 mart. 2024, 09:44,
în Cancan

Laurențiu Reghecampf a vorbit recent despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc. Antrenorul trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de trei ani de zile.

Invitat la Denise Rifai în emisiune, tehnicianul a vorbit deschis despre relația sa cu Corina Caciuc.

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc

Pentru Reghe, compatibilitatea în cuplu este mai importantă decât istoria amorosă a fiecărui partener. Afirmațiile sale din emisiune au semănat mai mult cu o declarație de dragoste, mărturisind că are sentimente puternice pentru Corina.

„Nu știu din ce unghi privește fiecare om. Când întâlnesc o persoană, nu îi cer buletinul. Foarte multe info sunt false. Toată lumea și toți care au scris și au mers pe acel film știu exact cine a dat informația. Contează că mie îmi place foarte mult Corina, nu aș sta să întreb ce a făcut înainte.

Trebuie să existe cumva o conexiune că altfel nu ar putea doi oameni să stea împreună. Eu sunt nebun cu curățenia, eu sunt fixist, eu am lucruri care altuia nu-i plac poate. De trecut…cum aș putea să aflu trecutul cuiva, să întreb buletinul sau bărbații din oraș. Contează să îmi placă!”, a declarat el în timpul emisiunii de la Kanal D.

„Din toată povestea asta, Corina a ieșit cea mai șifonată’, a spus Reghe în aceeași emisiune.

Corina Caciuc, mamă pentru a doua oară

Liam, fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc, este un copil superb care atrage atenția pe rețelele de socializare. Imaginile cu micuțul au devenit virale, iar el pare să crească cu fiecare zi care trece, împărtășind trăsături din ce în ce mai multe cu părinții săi, în special cu mama sa.

Actuala parteneră de viață a antrenorului, Corina Caciuc, este gravidă și îi va dărui cel de-al patrulea copil. Cei doi sunt într-o relație de mai bine de 3 ani, de pe vremea când el era căsătorit cu Anamaria Prodan. Laurențiu și Corina mai au un fiu, pe nume Liam, care a venit pe lume în 2022.

Pe Instagram, Laurențiu Reghecampf a publicat câteva imagini cu Corina Caciuc însărcinată pentru a doua oară. la începutul anului, cuplul s-a aflat în vacanță, alături de micuțulor lor, Liam. În fotografiile postate de antrenor se putea zări burtica mare a Corinăi Caciuc, semn că este deja în ultimul trimestru.

Invitat la Denise Rifai în emisiune, Laurențiu Reghecampf a vorbit extrem de deschis despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *