Prima pagină » Actualitate » Ce spune jurnalistul H.D. Hartmann despre ruleta rusească, la BZI LIVE: „Moscova îşi întoarce spatele spre Europa” – VIDEO
Ce spune jurnalistul H.D. Hartmann despre ruleta rusească, la BZI LIVE: „Moscova îşi întoarce spatele spre Europa” - VIDEO

Ce spune jurnalistul H.D. Hartmann despre ruleta rusească, la BZI LIVE: „Moscova îşi întoarce spatele spre Europa” – VIDEO

22 iul. 2022, 17:07, 2 ,
în Actualitate

Astăzi, 22 iulie 2022, în Studioul BZI LIVE a fost programată o nouă emisiune interesantă alături de analistul politic, jurnalistul şi profilerul H.D.Hartmann. De această dată, cunoscutul invitat a vorbit despre ruleta rusească şi planurile Moscovei.

„Este ruletă rusească dacă îţi dai sancţiuni pe ceea ce nu ai. Dacă fascismul va exista în SUA, va ajunge sub forma liberalismului, iar noi conservatorii trebuie să ne opunem acestui lucru”, a transmis H.D. Hartmann, în Studioul BZI LIVE.

H.D. Hartamann, despre ruleta rusească şi ce are în vedere Moscova să facă

Analistul politic H.D.Hartmann a vorbit în talk show-ul săptămânal BZI LIVE despre faptul că lumea continuă să mintă, să creeze propagandă pentru a ascunde de fapt că Rusia vrea să îşi întoarcă spatele Europei. Acest lucru ar avea consecinţe grave.

De asemenea, jurnalistul a menţionat că Vladimir Putin doreşte să construiască o cale ferată de mare viteză care să lege Rusia de Teheran.

„Purtătoarea de cuvânt a lui Joe Biden a declarat că este narativ rusesc faptul că se spune despre Biden că este bolnav. Atunci când l-aţi declarat pe Putin mort, ăla ce narativ a mai fost? Voi minţiţi de 4 luni jumătate, îi faceţi pe toţi prosti şi în momentul în care tu faci Covid-19 tu declari că pandemia este a celor nevaccinaţi. Dacă întrebi cine apără România de criză economică de sancţiunile occidentale împotriva Occidentului însuşi ăla e narativ rusesc. El este un corupt. Putin face unul dintre cele mai importante turnee în lume. Putin a anunţat de la Saint Petersburg axa nord-sud şi se va construi calea ferată de mare viteză cu Teheranul. Rusia defineşte deja pivotul său asiatic şi îşi întoarce spatele spre Europa”, a transmis analistul politic.

H.D.Hartmann: „Lavrov a anunţat că pe Rusia nu o mai interesează Europa”

Profilerul H.D.Hartmann a ţinut să discute şi despre declaraţiile lui Serghei Lavrov, ministrul de Externe al Federaţiei Ruse. Acesta afirma că Rusia pivotează dinspre Europa spre Asia şi astfel Moscova nu mai are niciun interes în Europa.

„Până acum Rusia ţarista şi cea bolşevică aveau două elemente ale propagandei şi le defineau ca imperiu european: Saint Petersburg şi Moscova. Putin a anunţat o măsură economică drastică care schimbă sensul economiei ruseşti. Lavrov a anunţat că Rusia pivotează dinspre Europa spre Asia. Nici după două luni se anunţă acest bulevard terestru. Asta îmi spune că pe Rusia nu o să o mai intereseze Europa. Dacă nu mai are un imperiu asiatic să îi ţină spatele, asta o face depedentă. Singura relaţie care rămâne este cu Germania, va fi redusă doar la dependenţa de gazul rusesc. Când Germania va fi complet dependentă de SUA, ne vom aştepta ca Europa să cunoască una dintre cele mai mari prăbuşiri. Anunţul pe mine m-a înfiorat. În loc să se vadă pivotul asiatic al Rusiei, schimbările de culoare financiare, economice, politice de pe continentul european, noi tot o dăm că moare Putin”, a mai menţionat analistul politic.

Comentarii
  • Chiar sa nu fi fost chestiunea ucraineana, evolutiile economice ar fi determinat Rusia sa se intoarca catre Asia. Europa este in cadere libera. In 1990, Europa detinea 25,2% din GDP mondial (GDP = Gross Domestic Product). In 2007 avea 20,3%. In 2021 a ajuns la 13,99%.

  • … nasol momentu’, misto coliva …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *