Prima pagină » Cancan » Ce spune Iulia Ionescu despre legătura ei cu preotul Visarion Alexa. Aceasta a fost spovedită chiar în perioada de dinaintea fugii sale din casa părinților

Ce spune Iulia Ionescu despre legătura ei cu preotul Visarion Alexa. Aceasta a fost spovedită chiar în perioada de dinaintea fugii sale din casa părinților

06 oct. 2022, 10:01, 2 ,
BZI.ro, în Cancan

Iulia Ionescu a dispărut în anul 2014, când avea doar 15 ani. Fata a ținut o țară întreagă cu sufletul la gură când a dispărut fără urmă pentru câteva zile.

S-a descoperit că înainte de momentul dispariției, tânăra a fost să se spovedească chiar la Visarion Alexa, care i-a fost duhovnic.

Iulia Ionescu, mesaj alarmant pentru Visarion Alexa

La acea vreme, când toată lumea o căuta pe Iulia, fata a anunțat că a lăsat totul pentru a pleca la mănăstire. Cu câteva zile înainte de a lua această decizie, adolescenta i-a trimis un mesaj cel puțin controversat lui Visarion Alexa.

„I-a trimis un mesaj duhovnicului ei că vine Apocalipsa. A intrat pe site-uri ciudate”, a mărturisit tatăl Iuliei.

În prezent, Iulia are 24 de ani iar Visarion Alexa este acuzat că a agresat sexual mai multe femei care veneau în chilia lui să se spovedească. Chiar dacă înainte aveau o relație apropiată, în prezent tânăra spune că nu are nicio legătură cu Visarion.

„Au trecut 9 ani de când nu am mai fost la acea biserică, nu cunosc nimic despre acest preot Visarion, nu am nimic de comentat, cu mine nu și-a permis niciodată vreun gest nepotrivit.”, a mărturisit Iulia, în exclusivitate pentru FANATIK.

În momentul dispariției, Visarion Alexa era foarte supărat pe tânără pentru decizia pe care a luat-o spontan, fără să se gândească la cât de îngrijorați au fost părinții și prietenii ei. La acea vreme, Visarion Alexa a declarat că vrea să ajute la găsirea Iuliei, după care, s-a sucit.

„Nu mai vreau să vorbesc despre acest caz. Dacă aveți întrebări legate de Iulia, contactați-o pe ea sau pe familia ei. Nu mai vreau să comentez. Iulia este destul de matură cât să ia propriile decizii, sau familia ei să le ia pentru ea.”, a declarat Visarion Alexa pentru Spynews cu câțiva ani în urmă.

Carmen de la Sălciua sare în apărarea preotului Visarion Alexa

Cântăreaţa este de părere că scandalul în care a fost implicat părintele Alexa este menit să discrediteze Biserica Ortodoxă Română şi este orchestrat de cei care îşi doresc „căderea Ei”. Ea susține că prin acest scandal se pune presiune pe creștini.

„Mi se pare că se pune o mare presiune pe creștini, Biserica noastră Ortodoxă e pusă la colț, jignită, denigrată de unii care își doresc Căderea Ei! În acest caz… sunt prea mică să mă pronunț! De dat cu piatra suntem mulți…dar fără păcat câți suntem?”, este de părere vedeta, potrivit romaniatv.net.

Între timp, au apărut noi relatări despre abuzurile sexuale pe care le-ar fi comis preotul.

Comentarii
  • spovedaniile se fac numai in Biserica , nu prin camarute cu baia alaturi ……………..

  • Pochi nebuni. Le arde curul. La muncă fizică cu ei. Fac nazuri că au prea mulți bani. Statul doarme. Să dea și ei declarații de avere și de interese. Jupoaie babe de moșteniri. Corupți și avari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *