Prima pagină » Cancan » Ce spune iubita lui Culiță Sterp despre gelozie. Daniela a făcut dezvăluiri neașteptate
Ce spune iubita lui Culiță Sterp despre gelozie. Daniela a făcut dezvăluiri neașteptate

Ce spune iubita lui Culiță Sterp despre gelozie. Daniela a făcut dezvăluiri neașteptate

22 mart. 2021, 15:07,
în Cancan

Recent, iubita lui Culiță Sterp a vorbit despre relația ei cu artistul dar și despre gelozie. Ea a răspuns la întrebări prin intermediul unui vlog, și aceasta deoarece mulți oameni au fost curioși să afle una-alta despre ea și Culiță. Mai mult, Daniela a precizat că nu se aștepta să i se acorde atâta atenție.

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp de la Survivor România, a făcut un vlog pe canalul ei de YouTube. Aici, aceasta a făcut mai multe dezvăluiri, deoarece a primit mai multe întrebări din partea oamenilor și a luat decizia de a le răspunde prin intermediul unui vlog.

Daniela Iliescu s-a apucat de vlogging și a oferit mai multe detalii despre viața ei. Iubita Faimosului de la Survivor România a mărturisit că nu se aștepta să primească o atenție așa de mare din partea oamenilor în urma relației ei cu artistul Culiță Sterp.

„Relația mea cu Culiță mi-a adus foarte multă atenție din partea oamenilor, lucru pe care eu nu l-am preconizat sută la sută și cu care mai târziu, mi-a fost destul de greu să mă acomodez. Eu sunt genul de persoană care nu răspunde răutăților și nu dă curs discuțiilor”, a spus Daniela Iliescu, la începutul vlog-ului.

Iubita lui Culiță Sterp, despre gelozie

Printre altele, oamenii au fost curioși să afle cum se împacă Daniela cu ideea că iubitul ei este asaltat de sute și chiar mii de fane. Ba chiar, ce părere are despre fostele relații și chiar fosta soție, Carmen de la Sălciua. Întrebată dacă este o persoană geloasă, Daniela Iliescu a răspuns că se consideră o persoană realistă. Iubita lui Culiță Sterp a mărturisit că a învățat multe din fostele ei relații.

„Sunt o persoană foarte realistă și nu cred că mă pot numi o persoană geloasă sau posesivă, pentru că eu vreau să cred că nu am investit, în ultimii ani, atât de mult în mine… Iar un rol important l-au jucat relațiile mele din trecut din care am învățat câte ceva. Mi-am dat seama că de multe ori, noi femeile, ne facem atât de multe filme care sunt doar în capul nostru.

Și cred cu tărie că așa cum este vorba acea «că fericirea vine dinăuntru», cred că și gelozia vine, la fel, din tine și atâta timp cât tu nu ai încredere de sine sau nu vezi valoarea ta în viața unui om, atunci este mult mai ușor să devii gelos pe alte persoane, pentru că ai impresia că sunt cu ceva mai presus decât tine, deși ele poate nu sunt”, a mărturisit iubita lui Culiță Sterp.

Daniela Iliescu urmează să nască în curând

Daniela Iliescu și Culiță Sterp se pregătesc să devină părinți în această primăvară. Iubita „faimosului” de la Survivor România ia în considerare ideea să nască singură, deoarece artistul se află în Republica Dominicană. Daniela Iliescu ar urma să nască în mai-iunie și și-ar dori tare mult ca partenerul ei să-i fie alături în acel moment.

„Nu e posibil ca eu să nasc și el să nu fie acolo. Doar dacă intervine ceva, dar după cum decurge sarcina eu în iunie trebuie să nasc… Doar dacă nu se prelungește emisiunea. Eu m-am gândit și la cum ar fi să trebuiască să nasc mai repede și chiar dacă el nu va fi aici mi-ar plăcea și ideea să îl aștept cu copilul acasă.

Oricum dată fiind situația cu pandemia, nu ai voie cu însoțitor și cam tot aia ar fi, doar că ar fi gândul că el deja mă așteaptă acasă. Dar mi-ar plăcea și ideea să-l aștept acasă cu bebele”, a dezvăluit Daniela Iliescu. În altă ordine de idei, iubita lui Culiță Sterp nu este afectată deloc de gelozie și are încredere în iubitul ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *