Prima pagină » Cancan » Ce spune iubita lui Armin Nicoară despre faptul că nu pot avea copii. „Sunt anumite probleme medicale”

Ce spune iubita lui Armin Nicoară despre faptul că nu pot avea copii. „Sunt anumite probleme medicale”

26 oct. 2021, 10:11,
în Cancan

Recent, iubita lui Armin Nicoară a dezvăluit că au anumite probleme în ceea ce privește întemeierea unei familii. Claudia Puican, dar și logodnicul ei și-ar dori să aibă cât mai curând copii, însă acest lucru nu este posibil deocamdată. Motivul, se pare, l-ar reprezenta afecțiunile medicale ale lui Armin, dar și stilul de viață pe care îl au datorită evenimentelor artistice la care iau parte.

Armin Nicoară și Claudia Puican sunt tineri, se iubesc și vor să-și întemeieze o familie, însă în momentul de față se lovesc de anumite piedici. Claudia și Armin își doresc să aibă cel puțin un copil, dar au primit din partea medicilor o veste greu de digerat. Se pare că există niște probleme medicale care îi împiedică, cel puțin acum, să-și îndeplinească visul de a avea un bebeluș.

Armin Nicoară nu poate avea copii

Cei doi artiști au apelat la un medic specialist care să le explice ce probleme sunt la mijloc și ce ar trebui să facă în această situație. Armin Nicoară are și o posibilă explicație pentru faptul că nu au reușit până acum să facă un copil. Cântărețul a spus că el are diabet de la vârsta de 15 ani și că, în ciuda indicațiilor medicale, nu ține regim. Astfel, celebrul saxofonist se gândește că acesta poate fi și motivul pentru care copilul întârzie să apară.

„Ne dorim din tot sufletul să avem un copil. La Armin este o mică problemă, el având diabet de la vârsta de 15 ani, mă gândesc ca de aici este problema”, a declarat iubita lui Armin Nicoară.

Pentru a afla ce soluții există la această problemă, medicul specialist le-a explicat că trebuie să facă niște investigații. Deși acesta i-a încurajat, Claudia și Armin sunt destul de îngrijorați, iar teama lor cea mai mare este că vor reuși să aibă un copil, dar acesta nu va fi sănătos.

Cine este Claudia Puican, iubita lui Armin Nicoară

Cei doi artiști formează unul dintre cele mai controversate cupluri din lumea muzicii de petrecere. Relația lor a avut și suișuri și coborâșuri, astfel că la un moment dat ei erau chiar să se despartă. În cele din urmă, Claudia Puican și iubitul ei au depășit momentul critic, ba chiar au participat la anumite emisiuni unde au vorbit despre viitorul lor și despre întemeierea unei familii. Totodată, Armin Nicoară și Claudia Puican au recunoscut și motivele pentru care s-au certat.

Cu toate că se cunosc de mai mulți ani, relația dintre Claudia Puican și celebrul saxofonist a debutat în urmă cu doi ani. Prima întâlnire dintre cei doi a avut loc în restaurantul în care cânta Claudia, însă nu s-a înfiripat nimic atunci.

„Ne-am cunoscut la un restaurant la care cântam. El a venit acolo, eu îl știam, cine nu îl știa, că e copilul lui Petrică Nicoară. A venit la mine la masă și am făcut cunoștință”, a povestit Claudia.

Apoi, au început să cânte împreună, iar de aici lucrurile s-au așezat în direcția unei povești de dragoste. În altă ordine de idei, iubita lui Armin Nicoară mai consideră și că stilul lor de viață agitat îi împiedică deocamdată să devină părinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
31 august 2024
31 august 2024