Prima pagină » Cultural » Ce spune Irina Fodor despre micile conflicte cu Gina Pistol. „Prezentatoarea nu e o prințesă pe care o cară cineva cu elicopterul…”

Ce spune Irina Fodor despre micile conflicte cu Gina Pistol. „Prezentatoarea nu e o prințesă pe care o cară cineva cu elicopterul…”

26 ian. 2023, 09:27,
în Cultural

Irina Fodor și Gina Pistol sunt unele dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV de la Antena 1, ambele fiind fost implicate în proiecte televizate renumite. După ce a preluat ștafeta de la Gina Pistol și a prezentat „Chefi la cuțite” și „Asia Express”, soția lui Răzvan Fodor a vorbit despre relația cu partenera lui Smiley, zvonuri privind o rivalitate între ele apărând încă din perioada în care Gina Pistol era însărcinată.

Așa cum probabil știi deja, Irina Fodor a înlocuit-o parțial pe Gina Pistol chiar și în sezonul 10 al emisiunii „Chefi la cuțițe”, care s-a difuzat recent. Irina Fodor a prezentat însă doar primele ediții „Chefi la cuțițe”, rol pe care l-a preluat atunci când Gina Pistol a fost diagnosticată cu COVID-19. Ulterior, Irina Fodor a revenit la rolul de prezentatoare a noului sezon „Asia Express”, intitulat acum „America Express”.

Ce spune Irina Fodor despre micile conflicte cu Gina Pistol

Într-un interviu acordat recent, Irina Fodor a vorbit despre experiența de prezentatoarea a emisiunii America Express, dezvăluind și câteva detalii de culise, dar și dacă ar participa din ipostaza de concurentă la acest show.

„Nu ştiu dacă ar fi o soluţie bună… Dar nu spun ‘Nu’, ar fi o experienţă… Dar să ştiţi că şi pentru prezentatoare e greu, pentru că prezentatoarea nu e o prinţesă pe care o cară cineva cu elicopterul dintr-un colţ în celălalt. Gina se machia singură, eu mă machiez singură. Sunt lucruri pe care le încropim, din mers, pentru că ‘America Expres’’ despre asta este vorba, văzând şi făcând”, a declarat Irina pentru Click.

Chiar dacă fanii s-au împărțit între Gina Pistol sau Irina Fodor, cea din urmă a explicat că nu există o concurență între ea și partenera de viață a lui Smiley, ba chiar a declarat că se cunosc de multă vreme și au o relație bună.

„Despre relația mea cu Gina, pot să vă spun că suntem prietene de foarte mult timp, ne cunoaștem cred că, habar nu am, de 10 ani, nici nu știu. Pe la petreceri, bineînțeles, ne-am împrietenit. Nu ne-am întâlnit prin cluburi, ne-am întâlnit tot la petreceri organizate ale televiziunilor, petreceri de gașcă cumva, cam ăsta a fost contextul”, a declarat, pentru Playtech Știri, prezentatoarea emisiunii „America Express”.

Irina Fodor şi Gina Pistol au plănuit o vacanță împreună

Mai mult chiar, Irina Fodor a dezvăluit că au existat și unele planuri pentru o vacanță în comun, dar nu s-au mai concretizat, însă vorbesc și despre vacanțe și își cer reciproc sfaturi.

„O vacanță plănuiam anul trecut, când ei erau în Seychelles și voiam să mergem și noi acolo, doar că nu s-a mai legat până la urmă, ne-am dus noi în altă parte. Dacă se nimerește o vacanță comună, cu drag. De obicei, când vine vorba de vacanțe, ne cerem sfaturi: voi unde mergeți anul acesta? Și cât costă? Și cum arată cazarea dincolo? Dar, în restul timpului, nu ne vedem, e drept. Poate dacă fetițele noastre ar fi mai apropiate de vârstă, a mea are 11 ani”, a mai spus Irina Fodor pentru sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *