Prima pagină » Actualitate » Ce spune Iosefina Pascal despre un eventual lockdown în România, la BZI LIVE: „Va fi un dezastru” – VIDEO
Ce spune Iosefina Pascal despre un eventual lockdown în România, la BZI LIVE: „Va fi un dezastru” - VIDEO

Ce spune Iosefina Pascal despre un eventual lockdown în România, la BZI LIVE: „Va fi un dezastru” – VIDEO

21 iul. 2022, 16:55, 1 ,
BZI.ro, în Actualitate

Jurnalistul Iosefina Pascal a discutat în Studioul BZI LIVE despre un eventual lockdown în România, începând din toamnă după creşterea numărului de infectări cu noul coronavirus.

„E clar că lucrurile scapă de sub control în ceea ce priveşte valul Omicron. Teoriile conspiraţiile precum că vaccinul nu este benefic pe termen lung sunt reale. Vorbim de un virus extrem de mutagen în timp ce este transmis în comunitate. Imunitatea celor care s-au infectat este mai bună decât a celor care nu s-au infectat sau vaccinat”, a menţionat jurnalistul Iosefina Pascal, în Studioul BZI LIVE.

Jurnalistul Iosefina Pascal, despre un lockdown în România

Astăzi, 21 iulie 2022, Iosefina Pascal a discutat în talk show-ul săptămânal faptul că nu este de părere că se va impune un nou lockdown în ţara noastră, din septembrie. Însă, restricţiile se vor implementa cu siguranţă: adoptarea certificatului verde, purtarea măştii de protecţie şi distanţarea socială.

„Nu ştiu dacă va fi un nou lockdown, în anumite ţări vor folosi astea cu certificatele verzi, masca pentru a evita protestele. Acum vom avea raţionalizare. Situaţia de acum va fi mai gravă. Se va stinge lumina mai devreme, nu vor mai fi cluburi de noapte. Oamenii se vor supune de foame oricăror cerinţe ale Guvernului. Oamenii nu vor mai ieşi la proteste pentru că se gândesc că iau amenzi. În România tot ce înseamnă servicii secrete naţionale şi internaţionale se concentrează pe orice formă de protest real. Din cauza poziţiei avută în Flancul Estic, avem resurse ce trebuie împărţite în mod egal cu UE, aici se desfăşoară comandamentul NATO, sunt tot felul de afaceri profitabile pentru pharma sau energie. Se chinuie foarte mult să-i ţină pe oameni lipsiţi de reacţie în stradă. Noi nu vom avea proteste ca în Olanda. Noi nu avem sindicate care să ne scoată în stradă”, a transmis Iosefina Pascal.

De asemenea, în continuarea dialogului său, Iosefina Pascal a menţionat cum va fi următoarea perioadă în România, din mai multe puncte de vedere.

„Următoarele zile vor fi de vacanţă. Mă uit în online la trafic. Vor să preia staţiunea Mamaia pe degeaba. Totul că este foarte scump nu este făcută fără cap. Preţurile oricum erau nesimţite, dar acum s-a produs rocada de oameni spre Eforie Nord, Sud. Pentru că cei care vor să cumpere pe nimic hotelurile vor să zică că fac pomană că nu mai vine niciun turist. La Sovata au preluat 3 hoteluri şi au pus nişte preţuri uriaşe, noi vom ajunge să fim turişti în alte țări pentru că la noi în ţară nu ne vom mai permite. Va exista o revoltă, dar nu masivă. Se vor trezi oameni fără proprietăţi. Am aflat de la un avocat că indiferent că ai garantat cu un bun imobiliar un împrumut, dacă depăşeşte suma de 10.000 ei se pot îndrepta asupra bunurilor pe care le ai. Vă daţi seama câte bunuri vor fi scoase la licitaţie pentru nu îţi vei mai permite să plăteşti o rată. Vă aduceţi aminte de amânarea ratelor şi plății facturilor nu va mai fi în vigoare. Restricţii de pandemie vom avea, dar facilităţile nu le vom mai avea”, a conchis jurnalistul, la BZI LIVE.

Comentarii
  • mai aveti mult s-o da-ti pe panarama asta care e organul de propagandă al Moscovei, Sputnik, cat si a lui Felix cu televiziunea lui „Latrina 3”? cat a fost pandemia a fost mereu in strada protestand impotriva nepurtarii mastii si ca nu ar exista COVID 19, impreuna cu Codruta Cerva si „sparanghelista” Oana Lovin care se dezbraca pe videochat. ce Facultate de Jurnalism are asta Pascal de se da jurnalista independenta? are asta Facultatea de Jurnalism? a lucrat asta precum Malin Bot, alt jurnalist independent, dar care are experienta ca reporter de eveniment – investigații, la publicații, redactor politică-administrație, corespondent al unor publicații centrale, moderator de emisiuni radio și TV la TVR? macar Malin are experienta facultate si experienta jurnalistica, dar panarama asta, ce are? o mancatoare de kkt platita de Mafia Media Grup si Sputnik!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *