Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu

Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu

04 iul. 2024, 19:40,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

S-a spus că Ilie și Ioana Năstase s-ar fi despărțit și ar trece prin momente dificile. Din acest motiv, amândoi ar fi plecat din România, în destinații diferite. Ei bine, după toate zvonurile apărute, Ilie Năstase a reacționat și a spus ce se întâmplă între cei doi!

Ilie și Ioana Năstase formează un cuplu foarte mediatizat în România, motiv pentru care vestea presupusei despărțiri a luat prin surprindere pe toată lumea. S-a spus că momentele prin care ar trece acum nu ar fi deloc ușoare, iar în aceste momente s-ar afla în două țări diferite.

Ilie Năstase a reacționat, după ce s-a spus că s-ar fi despărțit de Ioana Năstase

În urma zvonurilor care au apărut, Ilie Năstase a contrazis tot ce s-a spus. Fostul jucător de tenis a declarat că nu știe de unde a pornit această informație, căci nu este adevărată.

De asemenea, a spus că sunt declarații false și între el și Ioana Năstase nu ar exista nicio problemă, cu atât mai puțin o despărțire.

Ilie Năstase a aflat de acest zvon de la soția lui, care l-a sunat și i-a spus ce a văzut că s-a scris despre ei. De asemenea, a declarat că nu știe cine ar fi persoana care ar fi spus aceste lucruri despre ei. indiferent de situație, Ilie Năstase a clarificat situația, declarând că nimic nu este adevărat.

„Soția m-a sunat că a apărut o știre, în nu știu ce ziar, că eu am plecat în Cehia și eram foarte supărat și că ne-am despărțit. Nu înțeleg cine tot dă declarații din astea false, nu știu, intrigă așa, nu știu, e cineva supărat pe mine? Că spune că din surse apropiate. Păi sursele apropiate care sunt, eu și cu ea, nu? Pe noi nu ne-a întrebat și e păcat că se scriu lucrurile acestea neadevărate, dar în fine, suntem în România și ar trebui să ne obișnuim de acum încolo cu știri din astea”, a declarat Ilie Năstase, la Știrile Antena Stars.

Unde se află cei doi acum

Ilie Năstase a spus că se află, în aceste momente, în vacanță pe Bosfor. Este la un hotel și se simte foarte bine.

De asemenea, a precizat că, într-adevăr, a fost în Cehia, dar a stat doar o noapte, căci a fost filmul său acolo. S-a grăbit să se întoarcă din Cehia pentru a fi alături de soția lui. Așadar, între ei nu există nicio problemă în căsnicie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *