Prima pagină » Actualitate » Ce spune fostul premier, Sorin Grindeanu, despre Liviu Dragnea: PSD nu se va întoarce în acea perioadă

Ce spune fostul premier, Sorin Grindeanu, despre Liviu Dragnea: PSD nu se va întoarce în acea perioadă

23 mai 2021, 13:39,
George Cristian în Actualitate

Fostul premier şi actualul prim-vicepreședinte al PSD a avut o reacţie referitor la Liviu Dragnea, fost lider PSD. Prezent într-o emisiune de la Prima TV, prim-vicepreședintele PSD explica faptul că formaţiunea politică nu se va întoarce în acea epocă.

De altfel, Sorin Grindeanu a explicat faptul că, momentul în care a fost la pescuit cu Liviu Dragnea a fost o amintire plăcută dar nu ştia că pozele vor ajunge publice.

Sorin Grindeanu despre partida de pescuit cu Liviu Dragnea: El m-a învăţat cum să pescuiesc

Sorin Grindeanu a explicat faptul că partida de pescuit cu Liviu Dragnea a fost o experientă plăcuta, una dintre puţinele experienţe de acest fel cu fostul președinte al PSD. De altfel, fostul premier a recunoscut că Dragnea l-a învăţat cum să pescuiască:

“Ştiţi că e celebră poza cu ştiuca. Era un weekend atunci şi eram în Bucureşti, Marcel Ciolacu cu Liviu Dragnea erau la pescuit şi insistau să mă duc, m-am dus. Eu nu sunt pescar. Se vedea inclusiv după cum eram îmbrăcat, nu sunt pescar, din păcate. Mi-a plăcut acea experienţă. Era pentru prima dată când pescuiesc la ştiucă. E adevărat ce a scris Liviu Dragnea că m-a învăţat cum se pescuieşte ştiuca. Ştiţi, e poate una din puţinele experienţe altcumva mai plăcută din amintirile pe care le am cu Liviu Dragnea. A fost chiar o chestie cât se poate de deschisă, relaxată şi nu am o amintire proastă, rea despre acea experienţă. Nu am ştiut că apar acele poze. (…) Pe drumul de întoarcere spre Bucureşti, eram în maşină cu Marcel şi mă sunase soţia. Zice, ce faci? Am fost undeva în sudul României. Ştiu exact unde ai fost, că eşti pe toate televizoarele”, a povestit Grindeanu.

Va rupe, Liviu Dragnea, PSD-ul după ce va ieși din pușcărie?

Fostul premier a avut parte şi de o întrebare incomodă. Întrebat dacă Liviu Dragnea va căuta să rupă PSD-ul după ce va ieși din pușcărie, prim vicepreședintele Sorin Grindeanu a explicat că nu are un răspuns cert la această întrebare dar căă PSD-ul a intrat în altă logică şi nu se va mai întoarce în acea perioadă:

“Mi-e greu să vă răspund la această întrebare. Îmi pare rău în primul rând pentru experienţa prin care a trecut în aceşti doi ani, că iată sunt doi ani, nu doresc la nimeni aşa ceva, indiferent de adversari politici, prieteni politici. Asta depinde foarte mult de cum se gândeşte la viitor domnul Dragnea, depinde de el, dar ce pot să vă spun în mod sigur este că PSD-ul a intrat într-o altă logică şi lucrul ăsta se vede. PSD-ul a intrat într-o altă abordare sau are altă abordare faţă de aceea perioadă şi acest lucru se vede. Şi PSD-ul nu se mai întoarce la abordările, unele dintre ele, extrem de greşite, din acea perioadă”, a explicat prim-vicepreşedintele PSD.

Liviu Dragnea va afla săptămâna viitoare dacă ieșe din pușcărie

Liviu Dragnea este în prezent încarcerat în penitenciarul de la Rahova. Acesta ispăşeşte o pedeapsă privativă de libertate după ce a fost găsit vinovat în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. De altfel, fostul președinte a solicitat eliberarea condiţionată după ce a ispăşit minimul de pedeapsă pentru lansarea procedurii dar cererea  a fost respinsă de judecători.

Liviu Dragnea a depus o contestaţie în acest sens şi a dorit strămutarea procesului pentru judecarea eliberării condiţionate. Deşi decizia trebuia luată săptămâna trecută, judecătorii au amânat judecarea dosarului pentru săptămâna ce urmează să vină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *