Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce spune fosta iubită a lui Jador despre despărțirea manelistului de Oana Ciocan

Ce spune fosta iubită a lui Jador despre despărțirea manelistului de Oana Ciocan

16 iul. 2024, 23:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Lambada, fosta iubită a lui Tzancă Uraganu e însărcinată din nou? Imaginile care spun totul – Simina Loica a vorbit despre despărțirea dintre Jador și Oana Ciocan. Manelistul și tânăra aveau planuri mari pe viitor, mai ales că erau logodiți, dar lucrurile nu au mers așa cum se așteptau și au decis să se despartă.

Jador și Oana Ciocan au avut o relație de câteva luni și s-au logodit. Fanii cuplului au crezut că îi vor vedea împreună la altar, însă, cei doi au decis să meargă pe căi separate. Fosta iubită a manelistului, Simina Loica este singură că nu vor ajunge departe, mai ales că acesta și-a cerut în căsătorie toate iubitele.

Ce spune Simina Loica despre relația dintre manelist și Oana Ciocan

Simina Loica și Jador au format un cuplu în urmă cu mai mulți ani, după ce s-au cunoscut în cadrul unui show matrimonial. Cei doi au apărut în ipostaze tandre și după ce s-au despărțit, apoi au ales să-și spună „adio” definitiv.

Vedeta nu a fost deloc surprinsă când Jador a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan. Fosta iubită a manelistului era convinsă că relația lor nu va dura, în ciuda tuturor zvonurilor că ei vor ajunge în fața altarului. Consideră că ar exista o șansă de împăcare în urma despărțirii lor foarte mediatizate în ultima perioadă.

„Știam că am dreptate. Am auzit, da. Ce să mai spun? Nu am nimic de comentat. Știu că am avut dreptate, dar nu mai am ce să spun! Cine știe poate că acum se vor împăca. Mai știi?’, a declarat Simina Loica, pentru viva.ro.

„Pe toate le voia să le ia de neveste”

În urmă cu câteva luni, Simina Loica a făcut câteva declarații cu privire la decizia manelistului de a o cere în căsătorie pe Oana Ciocan. Vedeta afirmă că Jador are obiceiul de a-și cere toate iubitele în căsătorie.

Manelistul le promitea partenerelor stabilitate, dorindu-și să facă pasul cel mare și să întemeieze o familie, însă ajungeau să-și spună „adio”.

„A cerut-o de soție? Știu că spun că se căsătoresc, dar ce părere să am eu? Eu nu am văzut-o în realitate, dar am înțeles că e o fată finuță. Eu știu că lui genul acesta de femeie îi place. Îi transmit ‘casă de piatră’ și să nu fie cu asta, ca și cu celelalte. Pentru că eu știu că în ultimul timp pe toate iubitele lui voia să le ia de neveste și să facă copii cu ele. Și s-a sfârșit cu despărțire și cu… Cum face el!”, a declarat Simina Loica în urmă cu ceva timp, pentru sursa menționată anterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *