Prima pagină » Cancan » Ce spune Florin Călinescu despre Gheboasă și prestația de la UNTOLD

Ce spune Florin Călinescu despre Gheboasă și prestația de la UNTOLD

14 aug. 2023, 10:31,
BZI.ro, în Cancan

Florin Călinescu a vorbit despre Gheboasă și despre prestația artistului de la UNTOLD. Actorul a arătat că prestația lui Gheboasă nu are nicio legătură cu muzica. Totuși, o întrebare foarte bună este cea a modului în care minorii au intrat la festival.

Vă aducem aminte faptul că la UNTOLD a ieșit un adevărat scandal după ce în spațiul public a apărut un filmuleț în care Gheboasă cântă câteva versuri injurioase la adresa romilor.

Florin Călinescu despre Gheboasă și UNTOLD

Florin Călinescu a surprins cu o declarație inedită referitoare la concertul lui Gheboasă de la festivalul UNTOLD, desfășurat în Cluj-Napoca în intervalul 3-6 august 2023. Actorul și prezentatorul cunoscut și-a exprimat opinia cu privire la artistul care a provocat o adevărată controversă.

Cunoscătorul gazdă a emisiunilor a ținut să sublinieze că tânărul artist nu pare să aibă o înțelegere profundă a muzicii, chiar dacă are o bază considerabilă de fani, cei care participă la concertele și spectacolele sale în întreaga țară:

” Vin niște oameni acolo și pun niște computere la treabă. Am înțeles că se și consumă niște lucruri p-acolo. Dacă asta înseamnă progres, să fie sănătoși. Eu nu spun că trebuie să cântăm în continuare Yellow Submarine.

Băiatu’ în sine (Gheboasă-n.r.) nu are nici o treabă cu povestea asta numită muzică. Dar dacă în sală sau pe stadion vin consumatorii acestui gen, ce treabă am eu să-mi dau cu părerea? Că erau mulți minori acolo e problema părinților lor. La ora aia. E și vacanță. Lumea în general se duce într-o parte pe care nu mai stau eu s-o analizez acum că nu am avut și nu am genul ăsta de apetență” a declarat actorul conform dcnews.ro.

Florin Călinescu a dezvăluit că, deși nu se consideră înzestrat cu o ureche muzicală excepțională, el manifestă un interes pentru formații muzicale de renume. Printre artiștii pe care îi apreciază în mod deosebit, se regăsesc nume celebre precum John Lennon, Paul McCartney și Rolling Stones. Aceasta denotă preferința să pentru muzica clasică rock și pentru adevărații giganți ai industriei muzicale.

Scandal la UNTOLD 2023! Mai mulți artiști au fost amendați

După apariția publică a filmulețului în care Gheboasă folosește câteva cuvinte injurioase la adresa persoanelor de etnie romă, a început un scandal de proporții. Pe lângă Gheboasă, la UNTOLD 2023 au fost amendați mai mulți artiști precum Cheloo, Freakadadisc, Ombladon – Paraziții – dar și Macanache. În social media părerile sunt împărțite. O mare majoritate de oameni consideră că Jandarmeria Cluj a făcut un abuz prin amendarea artiștilor în contextul în care libertatea de exprimare este un drept garantat prin Constituție.

Zanidache a vorbit recent despre aceste amenzi, luându-i apărarea lui Gheboasă și întrebând organizatorii de ce le-a permis copiilor de 14-15 ani să intre fără părinți.

” Părinții lor, ei sunt de vină! Ce căutau copiii aceia de 14 – 15 ani la concerte, fără, cel mai probabil, știința părinților? Ce făceau părinții în timpul ăla? Se f…în cur?”, a declarat Zanni Zanidache.

Așadar, Florin Călinescu îi ia apărarea lui Gheboasă spunând că problema în sine este modul în care minorii au intrat la UNTOLD. Mai mulți avocați susțin că, dacă vor contesta amenzile primite, artiștii vor avea câștig de cauză.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *