Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce spune Flick despre pozele „deocheate” postate de soția lui! Denisa Filcea a fost dur judecată de fani

Ce spune Flick despre pozele „deocheate” postate de soția lui! Denisa Filcea a fost dur judecată de fani

14 apr. 2024, 11:40,
în Cancan ultimă oră

Denisa Filcea a fost aspru judecată de internauți, după ce a posta fotografii „deocheate”, din punctul lor de vedere. Ce spune soțul inflenceriței, Flick, despre aceste imagini, dar și cine o pozează pe frumoasa șatenă.

Denisa Filcea lămurește lucrurile, după ce a fost pusă la zid de internauți. Soția lui Flick închide gura răutăcioșilor și ne-a mărturisit motivul pentru care are curajul de a se posta în costum de baie. Am aflat și părerea partenerului său, despre aceste imagini.

Ce spune Flick despre pozele „deocheate” postate de soția lui

Denisa Flicea mărturisește că se simte foarte bine cu corpul ei, mai mult, a ajuns la forma fizică la care a visat dintotdeauna. Acesta ar fi unul dintre motivele pentru care are curajul de a se expune în costum de baie pe rețelele de socializare.”Nu știu cum își fac alți oameni poze, atunci când merg la mare, însă singura idee pe care eu o am despre mare, este purtând costume de baie. Orice ar spune lumea, nu mă influențează cu nimic. Eu mă simt foarte bine cu corpul meu, am ajuns să am corpul pe care l-am visat întotdeauna. Și mai ales după o sarcină, sunt foarte mândră de asta. Mă pot posta oricum, pentru că important este cum mă simt eu și cum se simte soțul meu cu mine.”, a mărturisit Denisa Filcea pentru Spynews.ro.

Și, dacă alți bărbați ar fi geloși, Flick nu face parte din acea categorie, ba din contră, chiar el îi face fotografiile soției. Denisa Flicea mărturisește că tot ceea ce postează în mediul online, trece prin „filtrele” omului de radio.

„Soțul meu îmi face pozele pe care le postez pe internet. El îmi spune cum să stau. Tot ce postez trece prin filtrul lui.”, a mai declarat influencerița.=

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`