Prima pagină » Cultural » Ce spune Doinița Oancea despre Cătălin Bordea. Comediantul a spus că își dorește o iubită ca ea

Ce spune Doinița Oancea despre Cătălin Bordea. Comediantul a spus că își dorește o iubită ca ea

27 oct. 2023, 13:35,
BZI.ro, în Cultural

Cătălin Bordea se află într-o situație de dificilă după divorțul de soție sa, Livia. A avut o relație nouă, dar fără implicare serioasă, și acum a surprins pe toată lumea prin declarația că dorește o iubită precum Doinița Oance.

Cătălin Bordea, cunoscutul comedian și membru al juriului emisiunii „iUmor”, a făcut o dezvăluire neașteptată în timpul unei pauze de filmare. Într-o conversație cu colega sa, Delia Matache, Bordea a vorbit despre viitoarea sa parteneră de viață, în contextul divorțului său de Livia.

Comediantul a exprimat într-un mod amuzant și sincer că pune gânduri în privința viitorului și posibilitatea de a-și reconstrui viața. El a subliniat că este deschis să viseze la o nouă iubire, în ciuda schimbărilor pe care le-a trăit o dată cu divorțul său.

Ce spunea Cătălin Bordea despre Doinița Oancea

În cadrul conversației, Cătălin Bordea a dezvăluit chiar și un tipar pentru femeia ideală din viitorul său.

„Exact ca Doinița Oancea! Ai văzut ce păr frumos are?!’, a spus Cătălin Bordea, într-o notă de glumă și admirație față de frumusețea actriței. Acest comentariu a stârnit amuzamentul colegilor săi de platou și a atras atenția publicului, generând speculații și discuții despre posibile viitoare relații ale comedianului.

„Să fie curată, gospodină. Si să fie drăgăstoasă, să ai cu cine să te bagi sub o pătură. Știi ce zic? Să facă placintă cu mere. Și să fie slabă și voluptoasă! Si mai vreau sa aibă părul brunet, ochi ca ai Gianinei Ilieș, nas, gură și kilograme precum ale celebrei Zoe Saldana și sâni ca ai Mădălinei Ghenea, adică o vikingă tatuată care merge la sală’, a mai spus Cătălin Bordea în timpul pauzelor de filmare de la iUmor.

Ce spune Doinița Oancea despre Cătălin Bordea

Auzind toate acestea, Oancea a reacționat: „Eu cu Bordea ne știm de 1.000 de ani. Cred că a făcut o glumă, atâta tot. Nimic mai mult. În momentul de față sunt bine. Despre nuntă sau planurile mele de viitor nu comentez în public’, potrivit click.ro.

Acum rămâne de văzut ce rezervă viitorul în materie de dragoste, însă comediantul nu este momentan implicat în nicio relație amoroasă serioasă.

„Nu am o relație, deci n-am o iubită. Da, sunt singur. Mă focusez pe latura profesională unde lucrurile merg foarte bine. Mă concentrez pe mine sa fiu ok. Mi-am pierdut soția, dar pe mine mă păstrez. Merg înainte. Am multe filmări, citesc, alerg, vreau să îmi mai iau o casă, aștept turneele și mă înconjor de oameni faini. Lucrurile încep să se așeze, ușor ușor’, a declarat Cătălin Bordea pentru CANCAN.RO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *