Prima pagină » Cultural » Ce spune Denise Rifai despre operațiile estetice. Vedeta a trecut în ultimii ani prin transformări fizice uluitoare

Ce spune Denise Rifai despre operațiile estetice. Vedeta a trecut în ultimii ani prin transformări fizice uluitoare

25 iul. 2023, 09:25,
BZI.ro, în Cultural

Multă lume este dornică să afle ce spune Denise Rifai despre operațiile estetice. Frumoasa prezentatoare se află într-o formă fizică de invidiat la vârsta de 37 de ani și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Vedeta a trecut în ultimii ani prin transformări fizice uluitoare.

Ce spune Denise Rifai despre operațiile estetice

Denise Rifai este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Aceasta este o prezentatoare de succes și se bucură din plin de celebritate. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Denise Rifai este o prezență discretă la evenimentele mondene.

Vedeta este rezervată în declarații când vine vorba de planul personal și evită să ofere prea multe detalii despre viața sa amoroasă. În ultima vreme, Denise Rifai a trecut prin transformări fizice spectaculoase și mulți sunt de părere că prezentatoarea a apelat la operațiile estetice.

Denise Rifai nu a dorit să comenteze zvonurile apărute, înaă nu ezită să se afișeze în ipostaze sexy pe rețelele de socializare. Vedeta este atentă la fiecare apariție a sa și se bucură din plin de aprecierea publicului.

„M-am născut dorindu-mi și plăcându-mi să fiu o prințesă. (…) Unii zic că sunt o figurantă, că intru și nu privesc decât în față și cum merg eu și par foarte serioasă! Pentru unii par foarte înfumurată! Încerc doar să mă protejez până ajung în mediul unde îmi desfășor activitatea! Unora le e frică! Eu cred că un om care este ok cu el și este un om de calitate în ce face el, nu are de ce să îi fie frică!”, a declarat vedeta.

Motivul pentru care prezenatoarea nu s-a căsătorit până acum

Denise Rifai este extrem de discretă când vine vorba de relațiile sale de iubire. Prezentatoarea evită să vorbească despre trecutul amoros și își ține familia departe de lumina reflectoarelor. Prezentatoarea a dezvăluit de ce nu s-a căsătorit până cum și de ce nu are copii.

,,Nu o să fac un copil doar de dragul de a avea un copil! Și sunt pregătită să nu am copii  dacă nu va fi să fie să am copii. Eu nu greșesc niciodată de două ori. Adică nu mai avem timp pentru așa ceva! Nu dau a doua șansă niciodată! Îmi doresc familie și aștept să se întâmple! Respect instituția căsătoriei și, da, mi-ar plăcea să se întâmple. Îmi doresc să apară un bărbat!

Îmi doresc din toată inima mea să întâlnesc această mare dragoste a vieții mele! Eu cred și în căsătorie! Nu am stresul ăsta cu actele! Dar eu respect niște lucruri în viață și cred în ele! Respect instituția căsătoriei și chiar îmi doresc să se întâmple. Îmi doresc să apară un bărbat alături de care să îmi fac o familie… Eu cred în familie. Îmi doresc familie și aștept să se întâmple!… Eu chiar cred în dragoste și o să mor crezând că există o singură dragoste!”, a mărturisit prezentatoarea tv.

Denise Rifai se află într-o formă fizică de invidiat la vârsta de 37 de ani și nu ezită să își surprindă fanii cu apariții incendiare. Prezentatoarea are o carieră de succes și se bucură din plin de celebritate. Vedeta nu a dorit să precizeze dacă a apelat la medicul estetician pentru a avea înfățișarea mult dorită, însă atrage multe priviri de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 iulie 2024
06 iulie 2024