Prima pagină » Cultural » Ce spune Denis Hanganu, actorul din serialul ,,Clanul”, despre infidelitate și problemele din viața de cuplu. ,,Mi-am dorit foarte mult ca ea să rămână în viața mea…”

Ce spune Denis Hanganu, actorul din serialul ,,Clanul”, despre infidelitate și problemele din viața de cuplu. ,,Mi-am dorit foarte mult ca ea să rămână în viața mea…”

23 mart. 2023, 09:20,
în Cultural

Multă lume este dornică să afle ce spune Denis Hanganu, actorul din serialul ,,Clanul”, despre infidelitate și problemele din viața de cuplu. Acesta se iubește de mulți ani cu Raluca, femeia care i-a cucerit inima și îi este alături mereu. Dacă pe actor îl cunoaște toată lumea, puțini sunt cei care știu cine este partenera lui de viață. Dincolo de succesul în carieră, Denis Hanganu este extrem de discret când vine vorba de planul personal. Iată ce spune artistul despre iubita sa și momentele grele din relație.

Ce spune Denis Hanganu, actorul din serialul ,,Clanul”, despre infidelitate și problemele din viața de cuplu

Denis Hanganu este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Artistul în vârstă de 28 de ani se bucură din plin de celebritate și are o carieră de succes. Acesta a cucerit publicul cu personajul său din serialul ,,Clanul” și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Denis Hanganu se declară un bărbat împlinit în viața privată. Acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Raluca, iubita sa, de profesie medic. Tânăra este o prezență discretă în lumina reflectoarelor și dorește să fie cât mai departe de lumea mondenă. Recent, actorul a dezvăluit cum a cunoscut-o pe Raluca și cum a început relația lor de iubire.

„Într-adevăr, totul a început în timpul unei veri ca nicio alta, pe care tocmai datorită acestui eveniment fericit n-am s-o pot uita. A fost o întreagă suită de întâmplări ce a condus lucrurile de așa natură încât să ne întâlnim, și cert este că a existat din prima clipă acea conexiune specială cu caracter de unicitate. Și cum ceea ce este unic trebuie păstrat și protejat, mi-am dorit foarte mult că ea să rămână în viața mea.”,a declarat actorul.

În prezent, cei doi radiază de fericire împreună și au planuri mărețe. Denis Hanganu și Raluca nu ezită să își declare public iubirea și se afișează în ipostaze tandre pe rețelele de socializare. Artistul are doar cuvinte de laudă când vine vorba de iubita sa. O altă actriță celebră care se declară o femeie împlinită alături de iubitul ei este Cristina Ciobănașu.

Ce spune artistul despre trecutul său amoros

Denis Hanganu are doar cuvinte de laudă când vine vorba de iubita sa. Actorul și frumoasa Raluca formează unul dintre cele mai discrete și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Recent, artistul a vorbit despre marile provcări din plan amoros, dar și despre infidelitate și căsătorie. Denis Hanganu a precizat că este un bărbat devotat și nu ar înșela niciodată.

,,N-am putut niciodată. Nu sunt eu. Nu sunt lucruri, cumva, care să mi se aplice. Sunt un tip rațional, poate mult prea rațional, în anumite situații, și, atunci, nu mi se pot întâmpla. Acum, niciodată să nu spui niciodată, dar, n-am avut. (…)

Destinul unui cuplu nu stă într-un act de căsătorie, dar în același timp îl înnobilează, ori aici sunt frumusețea și sensul lucrurilor. E o dovadă de identificare în fața lumii, până la urmă. Sigur că e opțiunea fiecăruia și putem fi cârcotași să spunem că nimic nu garantează nimic, dar nu despre asta e vorba și, oricum, nu astfel de concepții sau principii au stat la baza unui curs sănătos al lucrurilor. Dacă ar fi așa, probabil pe aceeași logică n-am mai face nici copii, că nu ne garantează nimeni nimic despre ei și evoluția lor. Revin și închei prin a reitera că eu cred în căsătorie.”, a declarat acesta.

Denis Hanganu are o carieră de succes în actorie, iar pe plan personal se declară un bărbat împlinit alături de iubita sa. Artistul se mândrește cu femeia care i-a cucerit inima și îi este alături mereu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *