Prima pagină » Cancan » Ce spune Dana Budeanu despre mamele care intră în depresie după ce nasc. „Sunteți efectiv niște mume ale pădurii…”

Ce spune Dana Budeanu despre mamele care intră în depresie după ce nasc. „Sunteți efectiv niște mume ale pădurii…”

23 ian. 2024, 12:20,
în Cancan

Dana Budeanu a avut o reacție foarte critică față de mamele care se confruntă cu depresia postnatală. Desingner-ul este bine cunoscut pentru reacțiile pe care le are în mediul online.  În această situație, stilistul a abordat un subiect extrem de sensibil pentru femeile care au devenit recent mame, și anume depresie de după naștere.

Prin intermediul unui videoclip postat online, vedeta a avut o reacție foarte critică față de mamele care se confruntă cu această afecțiune, adresându-le cuvintele dure.

Ce spune Dana Budeanu despre mamele care intră în depresie după ce nasc

Având în vedere propria sa experiență, având două fetițe gemene, Dana Budeanu nu poate înțelege cum o mamă ar putea suferi de depresie după naștere. Ea crede că aceste femei, care nu se simt bine după naștere și cred că cele 9 luni de sarcină au fost extrem de dificile, sunt asimilate animalelor.

„ Astăzi mamele se împart în două categorii: categoria de nebune care au fătat și mame.

Voi ați fătat. Voi nu sunteți mame, femei, oameni. Nu, voi ați fătat pe câmp, pe maidan ați fătat copii. Pentru ele e ca un blestem. Ce? De când au născut ele nu mai există, nu se mai regăsesc nicăieri și pur și simplu au suferit o chestie și nu mai sunt oameni, nu se mai simt nici femei și au fost 9 luni de groază. De groază? De groază sunteți voi că sunteți efectiv niște mume ale pădurii, care după ce ați fătat, imediat intrați în depresie.

Îi aruncă ăluia plodul și ele pleacă la terapie ”, a spus Dana Budeanu.

Dana Budeanu consideră că între mame și Dumnezeu există o legătură puternică

Creatoarea de modă este de părere că între mame și Dumnezeu există o legătură ce le oferă acestora puterea de a-și crește copilul cât mai bine posibil.

„ De unde știu mamele ce să facă? Mamele alea, care nu au net, care pleacă pe câmp cu copilul legat de ele, de unde știu să-l crească? N-au net, ce fac? De unde știu să-l crească? De Sus.

Este în fiecare mamă când naște. Fiecare mamă, când naște, devine Dumnezeu. Singura ființă pentru care suntem cei mai puternici, cei mai frumoși, cei mai deștepți, cei mai curajoși, sfinți pe pământ, Dumnezeu, este copilul nostru. Momentul în care îi greșești copilului tău, îi greșești lui și față de Dumnezeu. Dacă pe lumea aceasta nu există nicio ființă în afară de copilul tău, care crede că ești Dumnezeu, cum îți permiți să greșești ?”, a declarat Dana Budeanu.

De curând Dana Budeanu și-a exprimat părerea, în modul care o reprezintă, despre mamele care intră în depresie după ce nasc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *