Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce spune Dan Negru despre Roxana Ionescu, la 17 ani de când au colaborat la TV: „Pe Mama Natură eu am inventat-o”

Ce spune Dan Negru despre Roxana Ionescu, la 17 ani de când au colaborat la TV: „Pe Mama Natură eu am inventat-o”

12 mai 2022, 21:46,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Dan Negru este unul dintre veteranii televiziunii din România, având 25 de ani de experiență. De-a lungul timpului, a avut nenumărați invitați în show-urile sale. Pe unii dintre ei i-a făcut cunoscuți, devenind nume mari, iar cu alte persoane a păstrat și acum o prietenie frumoasă, de care e tare mândru.

Dan Negru a fost supranumit „Regele audiențelor” de-a lungul carierei sale în televiziune, în special la postul Antena, iar petrecerile difuzate în noaptea de Revelion și moderate de el i-a ținut pe români aproape de micile ecrane.

În urmă cu 17 ani, Dan Negru făcea furori cu emisiunea „Ciao, Darwin!”, în timp ce Roxana Ionescu, alias Mama Natură, era una dintre cele mai apreciate și admirate asistente tv. Din cele peste 1.000 de fete care au venit la castingul emisiunii de divertisment, în București, pentru a deveni asistente tv, doar Roxana Ionescu a trecut cu brio acea etapă.

Ce spune Dan Negru despre Roxana Ionescu, la 17 ani de când au colaborat la tv

Dan Negru a făcut trecerea de la Antena 1 la postul tv Kanal D și moderează, în prezent, concursul „Jocul cuvintelor” în zilele de miercuri, joi și vineri, de la 22:30. Este celebru și în Republica Moldova, unde prezintă producțiile „Da sau nu” și „Roata norocului”. Înainte să treacă la actualul format tv, Dan Negru a făcut cele mai mari audiențe cu reality show-urile de divertisment, unde a avut diverși invitați, din domenii variate. Prezentatorul tv a vorbit într-un interviu pentru Ego.ro despre perioada de glorie a televiziunii, când Internetul nu era cunoscut, iar românii se uitau mai mult pe micul ecran.

„I-am nășit pe toți. Pe Mama Natură eu am inventat-o. Iar pe maneliști tot eu i-am adus la tv. Însă, apoi, am vrut și altceva. Au trecut acele vremuri. Am vrut să prezint un quiz. O emisiune care îți antrenează mintea”, a declarat Dan Negru.

Dan Negru: „Eu l-am prezentat prima oară pe Pepe”

Prezentatorul tv a povestit și despre tinerii pe care i-a prezentat la debutul lor și care au devenit, între timp, nume mari în showbiz: „eu l-am prezentat prima oară pe Pepe. Apoi am colaborat cu el și la Next Star, dar și pe Minodora la Maxxim. Și ea a cântat prima oară tot la mine într-o emisiune tv. Lui Marcel Pavel i-am prezentat debutul la Festivalul Mamaia. Dar și tenorului Vlad Miriță. Au luat și premii atunci’, a mai explicat el pentru sursa citată anterior.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *