Prima pagină » Cancan » Ce spune Cristina Șișcanu despre gestionarea banilor în familie. „Bărbatul trebuie să fie stâlpul casei”

Ce spune Cristina Șișcanu despre gestionarea banilor în familie. „Bărbatul trebuie să fie stâlpul casei”

19 apr. 2024, 14:01,
în Cancan

Cristina Șișcanu are reguli stricte despre cu privire la gestionarea banilor într-o familie, opinia ei fiind una conservatoare. Astfel, vedeta este de părere că, în mod normal, bărbatul trebuie să fie stâlpul familiei, dar există și unele excepții. Cristina Șișcanu consideră că lucrurile se pot schimba în cazurile în care femeia câștigă mai mult decât bărbatul.

Cristina Șișcanu este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite vedete din țara noastră. Prezentatoarea TV a reușit în ultimii ani să-și construiască o carieră de succes în lumea televiziunii. A prezentat unele dintre cele mai apreciate show-uri TV de la noi din țară și a cucerit inimile telespectatorilor, datorită carismei și sincerității sale. Dar și în plan personal o duce bine, ea fiind căsătorită cu Mădălin Ionescu, cu care are o fiică.

Ce spune Cristina Șișcanu despre gestionarea banilor în familie

Problematica gestionării banilor în cuplu reprezintă unul dintre cele mai controversate subiecte, astfel încât nici măcar Cristina Șișcanu, care are o căsnicie fericită alături de Mădălin Ionescu de ani buni, nu reușește să ofere o rețetă general valabilă, care să se poată aplica în cadrul oricărui cuplu și care să aducă succesul garantat. Chiar și așa, întrebată despre care ar fi cea mai bună variantă, prezentatoarea TV a oferit câteva sfaturi cuplurilor care întâmpină dificultăți în a-și gestiona veniturile.

Întrebată de o urmăritoare care variantă este cea mai bună, Cristina Șișcanu a precizat că bărbatul ar trebui să fie capul familiei și să se preocupe inclusiv de partea financiară, însă admite că există situații diverse în care femeie poate contribui, la rândul ei, în ceea ce privește bugetul familiei, existând și situații în care femeia să câștige mai mult decât bărbatul, caz în care lucrurile se pot schimba.

„Nu cred că am putea institui o regulă. Diferă de a cuplu la cuplu și cred că atunci când există înțelegere și armonie, lucrurile astea nu neapărat se stabilesc, ci vin de la sine, dar, totuși, ca să dau un răspuns așa mai concret, cred că da, într-adevăr, bărbatul trebuie să fie stâlpul casei și din punct de vedere financiar, dar există situații în care femeia poate să câștige mai mult decât bărbatul.

Acum dacă femeie câștigă foarte bine, nu e ok să nu contribuie și ea la bugetul familiei sau dacă vor să facă o investiție ea să nu vină cu nimic, dar dacă într-adevăr bărbatule este cel care vine cu cei mai mulți bani în casă, iar femeia are și ea un salariu acolo, poate și ea să contribuie cu lucruri mici, fie în ceea ce privește poate necesitățile copiilor sau să mai plătească o factură a utilităților, chestii de genul ăsta, așa mi se pare ok”, a răspuns Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu este în doliu după ce și-a pierdut tatăl

Cristina Șișcanu a trecut printr-o perioadă foarte dificlă în momentul în care a aflat că tatăl său s-a stins din viață. În memoria părintelui său, prezentatoarea TV le-a povestit internauților cât de mult și-a iubit tatăl și cum obișnuia, pe tot parcursul copilăriei, să o facă pe deplin fericită, chiar și cu puțin.

„Voiam să vă spun că tata a fost un om extraordinar de bun. Fără subiectivism, așa a fost. Era un om iubit de toată lumea, un om cu umor și pierderea lui e foarte greu de dus.  Iar dacă eu nu îmi ocup mintea cu lucruri de făcut nu pot să fac față durerii.

Când rămân singură cu mine, când sunt singură în mașină, cum e acum, sau pe parcursul zilei, durerea e mare. M-au întrebat cei de la televiziune dacă vreau să stau acasă săptămâna asta sau vin la muncă și m-am gândit că nu pot să fac asta, pentru că e foarte greu în momentele în care stau singură și nu fac nimic”, a mai povestit, printre lacrimi, soția lui Mădălin Ionescu.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024