Prima pagină » Cancan » Ce spune Cristi Mitrea despre acuzațiile de agresiune la adresa Andreei Mantea: „E ușor să…”

Ce spune Cristi Mitrea despre acuzațiile de agresiune la adresa Andreei Mantea: „E ușor să…”

13 iun. 2024, 09:58,
în Cancan

Cristi Mitrea a ofert un răspuns după acuzațiile de agresiune la adresa Andreei Mantea. Sportivul respinge acuzațiile de agresiune împotriva Andreei Mantea. Recent, Zanni a fost invitat în emisiunea La Măruță de pe Pro TV și a discutat despre trecutul agitat al lui Cristi Mitrea.

El afirmă că nu există probe care să susțină că ar fi agresat vreodată o femeie. Mulți oameni sunt sceptici în legătură cu scandalul dintre luptător și cunoscuta prezentatoare și se întreabă dacă a comis acele acțiuni terifiante menționate de Zanni.

Cristi Mitrea, despre acuzațiile de agresiune la adresa Andreei Mantea

Pentru a lămuri situația completă, Cătălin Măruță l-a întrebat pe Zanni dacă există vreo dovadă în acest sens și dacă a avut vreo plângere la poliție împotriva sa în trecut.

„Vreau să te întreb, dacă tot îți place să fii sincer, dacă tu de-a lungul timpului ai avut vreo plângere de la vreo fostă soție sau iubită? Ai avut vreo filmare, vreo înregistrare?”, l-a întrebat Cătălin Măruță pe Cristi Mitrea, în cadrul propriei sale emisiuni.

„Nu, nu am avut, referitor la ce spunea copilul acesta (n.r. Zanni), și cu agresiunile nu, nu am primit nicio înregistrare cu mine fiind agresiv cu o femeio și nu am niciun raport de la poliție, în legătură cu asta. E ușor să pozezi în victimă în ziua de azi și lumea… vorbeam de victimele astea (n.r. din emisiune), la ce s-a întâmplat aici.”, a răspuns acesta.

Ce spunea Andreea Mantea despre acest episod

Relația idilică dintre Andreea Mantea și Cristi Mitrea pare să nu fi existat niciodată, scrie wowbiz.ro, care notează că, potrivit unor prietene ale brunetei, aceasta juca teatru de câte ori se afișa o mina. În realitate, Andreea trăia un coșmar alături de Cristi Mitrea, de care s-a și despărțit.

Însărcinată în 5 luni, bruneta s-a plâns unor prietene de drama pe care ar fi trăit-o alături de Cristi Mitrea, care ar fi avut un comportament violent și ar fi agresat-o pe Andreea în repetate rânduri, chiar și când era însărcinată.

„Cristi m-a lovit de mai multe ori, chiar și însărcinată. De multe ori mă ținea cu forța la el în casă și nu mă lăsa să plec, de frică să nu mă duc la poliție. Îmi lua și telefonul. Urlam după ajutor, urlam la vecini, de mi se auzea vocea la două străzi”, le-ar fi spus Andreea Mantea prietenelor ei, potrivit unui articol apărut pe wowbiz.ro, în anul 2017.

În prezent, Cristi Mitrea respinge acuzațiile de agresiune împotriva Andreei Mantea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *