Prima pagină » Cultural » Ce spune Cristi Mitrea despre actuala iubită, Andreea Caranda. ,,Ar putea fi viitoarea mea soție…”

Ce spune Cristi Mitrea despre actuala iubită, Andreea Caranda. ,,Ar putea fi viitoarea mea soție…”

27 apr. 2023, 07:52,
în Cultural

Multă lume este dornică să afle ce spune Cristi Mitrea despre actuala iubită, Andreea Caranda. După despărțirea scandaloasă de Andreea Mantea, cu care are un băiat, Cristi Mitrea și-a refăcut viața alături de o celebră producătoare de emisiuni de divertisment de la Pro Tv. Luptătorul MMA  are un trecut amoros controversat, iar în prezent nu mai păstrează legătura cu copilul său și a rămas în relații tensionate cu fosta parteneră. Cristi Mitrea are doar cuvinte de laudă când vine vorba de actuala iubită, Andreea Caranda, și are planuri mărețe de viitor. Iată ce spune acesta despre căsătorie și problemele din viața de cuplu.

Ce spune Cristi Mitrea despre actuala iubită, Andreea Caranda

Cristi Mitrea a avut o relație de câteva luni cu Andreea Mantea. Cei doi s-au cunoscut la show-ul matrimonial Burlăcița, iar după câteva luni de relație, luptătorul MMA și celebra prezentatoare au devenit părinți. Cristi Mitrea s-a despărțit de Andreea Mantea înainte ca aceasta să nască, iar după ce fiul lor a venit pe lume a început un adevărat scandal. În prezent, bărbatul nu mi păstrează legătura cu fiul său, David, iar cu Andreea Mantea a rămas în relații tensionate.

Cristi Mitrea se iubește în prezent cu Andreea Caranda, celebra Colombina de la Abracadabra și producătoare a unor emisiuni de divertisment de la Pro Tv. Luptătorul MMA a dezvăluit recent că povestea lor de dragoste a început acum 4 ani, iar relația lor este una atipică.

,,Țin foarte mult la ea. Da, o iubesc foarte mult. Am iubit-o de când eram copii. Eu am fost coleg de bancă cu unul dintre colegii ei. Ne știm de mulți ani. Nu are pe nimeni, pentru că nu are voie (n.r. râde). Da, într-un fel ciudat, avem o relație. Ciudat, că nu e sănătoasă relația. E pasiune multă, e foc. (…)

E ceva. E acolo, nici noi nu știm ce este. O iubesc. Probabil sunt și aici. Da, da, e ceva acolo de mult timp. Este un du-te, vino. Are și un copil mai mare, am scăpat. Mi-e teamă să fac pasul (n.r. căsătorie). Cred că ne ducem pe patru ani eu cu Andreea Caranda. Da, ne vedem destul de des. Da, se duce spre relație. Nu suntem cuplu așa, suntem noi între noi. Ne aprindem repede, suntem pe adrenalină, suntem puternici.”, a declarat Cristi Mitrea.

O altă vedetă din showbiz-ul autohton care are un trecut amoros tumultuos este Julia Chelaru. Aceasta a divorțat de fostul partener de viață și și-a găsit fericirea alături de un alt bărbat. Fosta cântăreață se află într-o formă fizică de invidiat și nu ține cont de vârstă. Aceasta este extrem de activă pe rețelele de socializare și își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze sexy.

Cum se înțelege luptătorul MMA cu fiul său

Cristi Mitrea a recunoscut că nu are o relație foarte bună cu fiul său, iar cu Andreea Mantea nu mai păstrează legătura. Prezentatoarea nu dorește să îl mai lase pe băiatul lor, David, cu tatăl lui. Cristi Mitrea a dezvăluit motivul pentru care nu se ocupă de educația și creșterea copilului pe care îl are cu Andreea Mantea.

„Din păcate, nu am o relație cu mama lui David, din nou. Au fost câțiva ani în care am fost aproape de copil, dar acum iarăși suntem într-o beznă totală. Știți că eu nu vorbesc despre viața mea personală, deci cam asta e tot legat de acest subiect.”, a precizat acesta.

La rândul ei, Andreea Mantea a dezvăluit motivul pentru care nu mai păstrează legătura cu tatăl copilului ei.

„Copilul meu nu vrea să știe de tată, nu-l interesează, nu vrea să audă, când trebuia să plece la el se prindea de draperie și se ținea foarte strâns și plângea și eu tot i-l dădeam. M-am luat de gura lui că trebuie ca și copilul să aibă o legătură cu tatăl. Nu trebuie, e greșit, depinde cine e tatăl, ce e tatăl și ce legătură vor avea.”, a declarat Andreea Mantea.

Cristi Mitrea și Andreea Caranda formează un cuplu de 4 ani și au planuri mărețe de viitor. Cei doi sunt extrem de discreți și își trăiesc povestea de iubire departe de ochii curioșilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *