Prima pagină » Radio » Actualitate » Ce spune Cristi Borcea despre relația dintre fosta soție și actuala. „De ce să nu trăim frumos”

Ce spune Cristi Borcea despre relația dintre fosta soție și actuala. „De ce să nu trăim frumos”

27 iul. 2023, 11:17,
BZI.ro, în Radio

După ce s-a speculat că ar exista anumite tensiuni, Cristi Borcea a vorbit despre relația dintre fosta soție și actuala. Afaceristul a avut un mariaj de 23 de ani cu Mihaela Borcea, cu care are trei copii, tot atâția având și cu Valentina Pelinel. Potrivit lui Cristi Borcea, cele două se înțeleg foarte bine și chiar lucrează împreună.

Mult s-a mai vorbit despre relația dintre Mihaela Borcea și Valentina Pelinel. Ba chiar mai mult, gurile rele spuneau că fostul model ar vrea să o excludă din afaceri pe prima soție a lui Borcea. Ei bine, adevărul este altul, iar cele două ar fi făcut pace, de dragul lui Cristi Borcea!

Cum se înțeleg Mihaela Borcea și Valentina Pelinel

Cristi Borcea a fost căsătorit cu Mihaela Borcea în perioada 1988 până în 2011. Cei doi au trei copii împreună, însă au decis să-și spună adio după 23 de ani de căsnicie. Apoi, în 2018, omul de afaceri s-a căsătorit cu Valentina Pelinel, cu care are tot trei copii. De-a lungul timpului s-a tot speculat că cele două, fosta și actuala, au avut multe de împărțit și chiar gurile rele spuneau că Valentina ar vrea să o excludă pe prima soție din afaceri.

În cadrul unui podcast, Valentina Pelinel a vorbit deschis despre relația cu prima soție a lui Cristi Borcea. Vedeta susține că nu au existat certuri niciodată între ea și Mihaela și chiar se ajută reciproc. Ba chiar mai mult, cele două administrează împreună un hotel în Olimp.

„Eu cu Mihaela nu am avut certuri niciodată. Avem relații perfect normale, civilizate. Copiii se văd între ei. Nici nu ne-am certat, nici nu ne-am împăcat pentru că nu am avut de ce, nu am fost certate. E un imperiu creat de Cristi. El nu doarme nopțile. Ca să faci bani, trebuie să cheltui bani. Toată lumea muncește la asta”, a mai declarat Valentina Pelinel.

Cristi Borcea, despre relația dintre fosta soție și actuala

În urmă cu ceva timp, Cristi Borcea vorbea deschis despre fosta și actuala soție. Spunea despre amândouă că sunt extrem de muncitoare și că împreună formează o familie frumoasă și armonioasă.

„Mihaela este loială și muncitoare, Valentina este loială și muncitoare. Totul este în consens. Interesele sunt comune, sunt copii la mijloc, cu toții trebuie să ne înțelegem. Împreună suntem puternici și trebuie să fim o familie. Vedeți cum e viața acum, de nu mai știi ce se poate întâmpla mâine, așa că de ce să nu trăim frumos, să fim uniți, mai ales când avem copii minunați?!”, declara Cristi Borcea în urmă cu ceva timp.

Referitor la colaborarea de afaceri între cele două, și Mihaela Borcea a scris pe contul său de socializare despre proiectul de la mare, hotelul din Olimp pe care îl administrează cu Valentina Pelinel. Aceasta le-a mai spus internauților că are mult surprize pentru ei vara asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *