Prima pagină » Cancan » Ce spune Corina Băcanu despre război. Cine este și cu ce se ocupă influencerița

Ce spune Corina Băcanu despre război. Cine este și cu ce se ocupă influencerița

28 feb. 2022, 13:17,
BZI.ro, în Cancan

Corina Băcanu este una dintre cele mai active persoane din social media, un copywriter de succes, care prin magia cuvintelor a scos la iveală nemulțumirile unei națiuni. 

Și-a început activitatea în anii 2000, în advertising alături de sonore agenții de publicitate din România, iar de atunci, nu se oprește din a tasta. 

corina bacanu campania pentru sanatate

Corina Băcanu este una dintre cele mai active persoane din social media, un copywriter de succes, care prin magia cuvintelor a scos la iveală nemulțumirile unei națiuni

Corina Băcanu, biografie de după tastatură 

Influencer Marketing, Corina Băcanu este vocea unei generații care nu se ascunde. De-a lungul timpului, femeia a stârnit valuri de reacții la adresa politicienilor și a politicii din România pe rețelele de socializare. A avut un impact masiv în rândul tinerilor și al persoanelor dornice a de revoluționa și se bucură de susținerea a peste 57,1 mii de urmăritori. 

„Eu sunt un om de marketing, am vrut să iau pulsul României, nu doar bulei mele”, a declarat aceasta într-un interviu.  

„Sunt 17 ani de carieră în advertising și marketing, ani care mi-au șlefuit scriitura, zeci de studii și researchuri despre consumatorul român, adică de înțelegere a întregii Românii”, a mai adăugat aceasta.

Creatorul de conținut are și un blog unde le prezintă cititorilor lumea sa, a experiențelor întâlnite și trăite și a devenit cunoscută atunci când s-a implicat în cazul Ioanei Laura Florescu, tânăra scriitoare care a fost diagnosticată cu scleroză multiplă. Tânăra și-a pierdut atunci pensia de handicap pentru că a scris și publicat o carte de poezii. Corina Băcanu a lansat atunci o campanie de revoltă are s-a intitulat „#schimbalegea39deLei” și a reușit să influențeze statul român într-un timp record. 

corina bacanu pe coperta revistei

De-a lungul timpului, femeia a stârnit valuri de reacții la adresa politicienilor și a politicii din România pe rețelele de socializare

Întrebată deseori dacă vrea să intre în politică, Corina Băcanu a spus că da, dar nu i s-ar potrivi deoarece asociază politica cu cea a lui Ion Rațiu și crede ea că, e mai folositoare din exterior. 

Pace la unison direct din război 

„Eu cred că războaiele nu se duc în stradă, ci la vot. Din păcate, oamenilor le vine greu să creadă că nu ies în stradă împotriva politicienilor, ci împotriva needucaților și indiferenților, adică împotriva semenilor lor”, a declarat Corina Băcanu în anul 2017

Coincidență sau nu, Corina Băcanu uimește fanii cu postările de pe rețelele de socializare ce face referire la actuala lume în care trăim. Subiectul despre care se vorbește la nivel mondial, războiul dintre Rusia și Ucraina, puterile în stat și felul în care influențează acesta națiunea. Ascunsă în spatele unui tastaturi și a numeroaselor dorințe de a schimba lumea, renumitul directorul de creație din lumea publicității, se adresează publicului larg prin postările sale. 

postarea corinei bacanu de pe instagram

Creatorul de conținut are și un blog unde le prezintă cititorilor lumea sa, a experiențelor întâlnite și trăite și a devenit cunoscută atunci când s-a implicat în cazul Ioanei Laura Florescu, tânăra scriitoare care a fost diagnosticată cu scleroză multiplă

„Președintele Zelensky este eroul pe care l-a așteptat generația mea. Pe care l-am așteptat și noi, românii, care parcă ne-am deșteptat în ultimele două zile cât în 30 de ani. Kievul este în picioare. Alături de el sunt oameni din întreaga lume care vor să ajute cum pot. Societate civilă”, a scris aceasta pe paginile oficiale prin care păstrează legătura cu fanii. 

Corina Băcanu spune că nu este jurnalist, este copywriter și este educată să vadă nevoile oamenilor. 

Pentru a da mai departe cele învățate, face parte din noul corp de profesori din cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Din anul 2021 studenții masteranzi pot opta pentru specializarea „Modă, Publicitate, Consum”, secție care pune accent pe nevoile consumatorilor cu o abordare teoretică solidă. Corina Băcanu le predă studenților arta de a fi influencer, conținut media și tainele ascunse ale publicităților de impact. 

campanie de promovare a corinei bacanu

Corina Băcanu a lansat atunci o campanie de revoltă are s-a intitulat „#schimbalegea39deLei” și a reușit să influențeze statul român într-un timp record

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *