Prima pagină » National » Ce spune, Claudiu Târziu, despre incidentul în care George Simion a fost stropit cu cerneală la Iași
Ce spune, Claudiu Târziu, despre incidentul în care George Simion a fost stropit cu cerneală la Iași

Ce spune, Claudiu Târziu, despre incidentul în care George Simion a fost stropit cu cerneală la Iași

24 ian. 2022, 13:08,
în National

Într-o intervenţie făcută publică, copreședintele AUR, Claudiu Târziu reacționează la faptul că Geoorge Simion a fost stropit cu cerneală la Iași. Acesta este de părere că incidentul a fost creat tocmai pentru a crea ideea că partidul politic pe care îl reprezintă nu ar avea susținere în rândul oamenilor.

Vă aducem aminte faptul George Simion a fost implicat într-un incident în Piața Unirii din Iași. Un tânăr, împreună cu soția lui, l-au murdărit cu cerneală pe copreședintele AUR.

Ce spune Cladiu Târziu despre incidentul în care George Simion a fost stropit cu cerneală la Iași

Așadar, într-o poziţionare oficială, Claudiu Târziu a considerat incidentul în care George Simion a fost stropit cu cerneală la Iași ca fiind unul de joasă speță menit să destabilizeze partidul. Acesta a spus că cei care l-au murdărit pe copreședintele AUR sunt contra adevăratului sens al familiei:

„Suntem contra celor care vor să ne ia independența, suveranitatea, identitatea noastră națională, să ne desființeze țara, să ne desființeze ca neam. Fiind pentru familie, suntem contra celor care vor să murdărească și să deturneze adevăratul sens al familiei. De aceea ne urăsc așa de mult. De aceea s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat și s-a găsit cineva să provoace o mizerie, un incident de doi bani să se arate, chipurile, că poporul nu este cu noi. Ba este cu noi”, a spus Claudiu Târziu.

Vă aducem aminte faptul că George Simion a fost implicat într-un incident în Piața Unirii din Iași. Între timp, Poliția a declarat faptul că a întocmit un cerc de suspecți şi a condus la secție două persoane(DETALII+FOTO AICI):

„În jurul orei 10.25, asupra unuia dintre participanții prezenți în Piata Unirii din Iași, la o manifestare publică nedeclarată, a fost aruncată o substanță lichidă de culoare albastră. În acest caz, două persoane au fost identificate și extrase din mulțime de către Poliția Locală a Municipiului Iași și au fost preluați de Secția 3 Poliție a Municipiului”, au transmis reprezentanții IJJ Iași.

De altfel, pe surse, au apărut informații despre cei care au orchestrat ”atacul” asupra copreședintelui AUR.

Nu este singurul incident care s-a produs în Piața Unirii din Iași. Vă mai aducem aminte faptul că Mihai Chirica a fost stropit cu iaurt în timp ce se afla în mulțime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024