Prima pagină » Cancan » Ce spune Cătălin Botezatu despre îmbrăcămintea pe care Gina Pistol și Smiley au purtat-o în ziua nunții. “E timpul să învețe miresele…”

Ce spune Cătălin Botezatu despre îmbrăcămintea pe care Gina Pistol și Smiley au purtat-o în ziua nunții. “E timpul să învețe miresele…”

01 iun. 2023, 11:47,
BZI.ro, în Cancan

Cătălin Botezatu a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Smiley și a Ginei Pistol. Smiley și Gina Pistol și-au unit destinele atât în fața ofițerului stării civile, cât și în fața lui Dumnezeu. Vizibil emoționanți, cei doi îndrăgostiți s-au pregătit intens pentru cea mai importantă zi din viața lor.

Artistul și prezentatoarea TV au avut grijă ca totul să fie ca la carte, iar invitații să se distreze cu ei până dimineața, cum de altfel au și făcut.

Petrecerea de nuntă a avut loc într-un restaurant luxos, decorat cu mult bun gust și rafinament, punând accentul pe detalii.

Cătălin Botezatu, despre îmbrăcămintea pe care Gina Pistol a purtat-o în ziua nunții

Gina Pistol a așteptat cu nerăbdare să îmbrace rochia de mireasă. Blondina a optat pentru două ținute în ziua nunții, una pentru cununie, iar cealaltă pentru petrecere, ambele fiind alese cu grijă și atent gândite în funcție de tematica nunții.

Cătălin Botezatu a comentat ținutele pe care Smiley și Gina Pistol le-au ales în ziua nunții. Designerul a avut numai cuvinte de laudă la adresa prezentatoarei TV, care a optat pentru un look simplu, dar de efect, atent gândit și cu accent pe detalii.

„Este o rochie vaporoasă, romantică, prețiosă în partea superioară, din dantelă accesorizată cu mărgele și perle. Gina poartă pantofi foarte frumoși, accesorizați tot cu perle. Îmi place părul cofat lejer și machiajul discret, fin. Este un look care o caracterizează și care mi îmi place foarte mult, este simplu și modern și de bun gust. Gina este naturală și frumoasă. E timpul să învețe miresele că se poate și așa.

Gina are bijuterii foarte prețioase, de la un brand cunoscut, nu briliante. Se vede că sunt alese cu cap, foarte frumoase, asortate, dar deloc ostentative.”, a spus Cătălin Botezatu despre lookul Ginei Pistol în ziua nunții.

Cătălin Botezatu, despre îmbrăcămintea pe care Smiley a purtat-o în ziua nunții

La rândul său, Smiley s-a îmbrăcat conform temei nunții și a stilului său caracteristic, iar Cătălin Botezatu a remarcat acest aspect, spunând despre Smiley că este „îmbrăcat bine”.

„ Smiley  a ales de asemenea o vestimentație interesantă, lejeră, care i se potrivește. Îmi place foarte mult la el că s-a tuns, îi stă foarte bine așa. Este îmbrăcat bine, îmi place cămașa fără rever. O simplitate care dă bine și în cazul lui. Totul denotă romantism.”,  a spus Cătălin Botezatu, pentru viva.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *