Prima pagină » Cancan » Ce spune Carmen Harra despre România, război și Putin. Care sunt previziunile ei despre această situație

Ce spune Carmen Harra despre România, război și Putin. Care sunt previziunile ei despre această situație

07 mart. 2022, 15:15,
în Cancan

În contextul actual, Carmen Harra a vorbit despre România și despre războiul pornit de Vladimir Putin după ce a invadat Ucraina. Celebra prezicătoare spune că acest conflict va dura mai mult decât se crede, însă în cele din urmă Putin va pierde. Totodată ea le-a transmis românilor că nu trebuie să aibă vreun motiv de îngrijorare din cauza acestui conflict.

Celebra prezicătoare Carmen Harra este plecată din România de aproape 40 de ani, inițial ea fiind cântăreață. Înainte de a pleca în Statele Unite ale Americii, ea se numea Carmen Mureșan și făcea parte din grupul Trio Expres. Odată ajunsă în America, vreme de câțiva ani ea nu a renunțat la muzică, însă a început să facă pași importanți în ceea ce privește predicțiile. Astfel, foarte multe dintre prezicerile făcute de ea s-au adeverit și i-au adus notorietate.

Carmen Harra, despre România, război și Putin

Vedeta născută în România a făcut previziuni despre situația actuală dintre Rusia și Ucraina, dar și despre destinul lui Vladimir Putin. Totodată ea a vorbit și despre temerile românilor în privința mutării războiului în țara noastră. Celebra clarvăzătoare a spus că liderul de la Kremlin este cea mai machiavelică persoană care a existat vreodată.

Carmen Harra a spus că după Al Doilea Război Mondial, rușii se tot pregătesc de un alt război, iar asta a rămas în mentalul lor colectiv. Celebra clarvăzătoare spune că Putin nu are niciun interes să intre în România și astfel, românii nu au niciun motiv de îngrijorare. Cu toate acestea, Harra spune că Putin este cea mai machiavelică persoană din câte există și că are intenții cât se poate de serioase. De altfel, este clar că și-a propus să cucerească Ucraina și nu are niciun gând să renunțe până nu-și va duce obiectivul la îndeplinire.

„Eu zic, Putin, în mintea lui machiavelică – este cred că cel mai machiavelic care a existat vreodată -, el are intenții foarte serioase. El nu are treabă cu România, e părerea mea personală”, a precizat Carmen Harra.

Carmen Harra, mesaj pentru români

Prezicătoarea a declarat că este extrem de important ca românii să știe că nebunia lui Putin nu se va opri aici, războiul va continua, dar cu toate acestea România nu va fi atacată, iar românii nu sunt în pericol. Ea a mai precizat, totuși, că războiul va avea efecte economice la nivel global, iar inflația va atinge cote la care nu a fost poate niciodată în istoria lumii. Cât despre soarta liderului de la Kremlin, celebra Carmen Harra a declarat că apropiații lui Putin vor face tot posibilul să îl elimine. Aceasta este de părere că Putin nu va mai fi la conducerea Rusiei și că nu se pune problema să apese butonul nuclear.

„Rușii, încet-încet, se vor da deoparte, el amenință cu arma nucleară dar, să nu uităm că trebuie încă doi oameni să apese pe buton, iar acești doi oameni nu numai că nu vor apăsa pe buton, probabil că vor face tot posibilul să îl elimine. El nu va mai fi la conducere Rusiei, pe parcursul acestui an vom știi cu exactitate când și cum, dar vom scăpa de el până la urmă pentru că la ora actuală este cel mai periculos om din istoria omenirii, pentru că are armă nucleară și este psihopat”, a mai spus Carmen Harra.

Prezicătoarea Carmen Harra a mai spus despre Vladimir Putin că suferă de complexe de inferioritate, nu are compasiune ori iubire pentru oameni și nu îl interesează decât puterea lui.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024